Viihdekvartetti Välke

Viihdekvartetti Välke on menevä, rento ja omannäköinen musiikkiryhmä, jonka tavoitteena on rikkoa genrerajoja ja tarjota monipuolista musiikkia. He keskittyvät pop-musiikkiin ja kevyempään musiikkityyliin klassisen musiikin rinnalla.

Kvartetin ohjelmistossa kuullaan suosittuja pop-hittejä, tuttuja kappaleita elokuvista (kuten "Skyfall", "Let it Go" ja "Star Wars") sekä musikaalihittejä. Ohjelmisto räätälöidään tarvittaessa tapahtuman teeman mukaiseksi.

Viihdekvartetti Välke tarjoaa esiintymisiä eri kokoonpanoissa, myös duona ja triona. Kaikki kvartetin jäsenet ovat valmistuneet tai valmistumassa musiikin alan ammattilaisiksi, ja tarjoavat unohtumattoman musiikkielämyksen tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Viihdekvartetti Välke on täydellinen valinta esimerkiksi häihin, vuosipäiviin, syntymäpäivätilaisuuksiin sekä erilaisiin yritystapahtumiin kuten pikkujouluihin. Viihdekvartetti Välke ei vaadi erillistä mikitystä tai äänentoistoa. Tämä tekee esiintymisen järjestämisestä vaivatonta.

Heidän ammattitaitonsa ja intohimonsa musiikkia kohtaan takaavat ikimuistoisen elämyksen kuulijoilleen.
Bändi
MusikaalihititPopLeffahitit
Location:
Helsinki
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Lahti region, Porvoo region, Tampere region, Turku region
Kukin tilaisuus hinnoitellaan keikkakohtaisesti. Kysy lisää, niin suunnitellaan juuri teidän tilaisuuteenne sopiva kokonaisuus!

Kvartetin lisäksi teemme esiintymisiä sekä duona että triona.


Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Viihdekvartetti Välke