Tuuli-Elina Andersén

Tuuli-Elina on kokenut ammattijuontaja, esiintymiskouluttaja ja rohkeuden puolesta puhuja. Hänelle tuttuja ovat myös erilaisten virtuaalisten tapahtumien juonnot, haastattelut ja paneelikeskusteluiden moderoinnit. Tuuli-Elina ottaa haltuun niin pienet kuin isotkin tapahtumat varmalla otteella ja vastaa tapahtuman tunnelmasta alusta loppuun saakka.

Tuuli-Elina on ollut osallisena sadoissa tapahtumissa ja varaamalla hänet juontajaksesi, saat halutessasi lisäaivot jo tapahtuman suunnittelu- ja ideointivaiheeseen. Tapahtuma-alan kokonaisvaltainen ymmärrys yli 10 vuoden ajalta auttaa tapahtumaa pääsemään kohti tavoitetta. Erinomaisen havainnointikyvyn ansiosta hän osaa tulkita yleisöä ja pitää yllä haluttua tunnelmaa. Tuuli-Elina poimii tapahtuman tavoitteen kannalta olennaiset asiat puheenvuoroista ja kuljettaa sitä kuuluisaa punaista lankaa tapahtuman alusta loppuun saakka.

Tuuli-Elina on juontanut seminaareja eri aihepiirien ympärillä. Erityisen usein hänet nähdään tilaisuuksissa, joissa aiheet liittyvät liiketoiminnan kehittämiseen, yrittäjyyteen tai yrittäjyyskasvatukseen. Lähivuosina Tuuli-Elina onkin luotsannut mm. Pirkanmaan työllisyyden- ja kasvupalveluiden toimialastudiota, matkailualan yrittäjien turvallisuuseminaaria ja koulutusjohdon foorumia. Tuuli-Elina kuuluu myös Suomen yrittäjien Luovien alojen yrittäjien johtoryhmään, jonka tarkoituksena on välittää tietoa päätöksentekijöille.

Tuuli-Elinaa käytetään myös usein koko perheen yleisötapahtumissa sekä kaupallisissa kampanjoissa, koska hänellä on ilmiömäinen kyky heittäytyä tapahtuman tunnelmaan samalla ohjaten asiakasvirtoja. Energinen ja hyväntuulinen ote juonnoissa saa aina kävijät viihtymään. Tuuli-Elina on toiminut vuosien varrella luottojuontaja useissa kauppakeskuksessa, kuten Kauppakeskus Ratina ja Mall of Tripla.

Yritysjuhlien juontajaksi Tuuli-Elina on myös varma valinta. Erityisesti silloin, kun juontajalta kaivataan muuntautumiskykyä ja kykyä ohjata tunnelma alun arvokkuuksien jälkeen rennompaan suuntaan. Tuuli-Elina on nähty lavalla niin Suomen Yrittäjien valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä, kuin pienemmissäkin palkintotilaisuuksissa. Hän on tottunut myös nopeisiin lähtöihin, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka tapahtumasi olisikin jo huomenna!

Lähivuosina Tuuli-Elinan asiakkaina ovat toimineet mm. Aamulehti, Akun Tehdas, Business Tampere, Pirkanmaan ELY-keskus, Pirkanmaan Yrittäjät, Suomen Yrittäjänaiset, Suomen Yrittäjät, Huikea Tapahtumatuotano, Kauppakeskus Tapahtumat, Kauppakeskus Ratina, Nelonen Media, Tampereen Ammattikorkeakoulu ja Tampereen urheilu- ja messukeskus.

Jos kaipaat tapahtumaasi ohjelmaa, kannattaa kysyä myös tarjous Tuuli-Elinan vauhdikaasta ”Esiinny Eduksesi” vuorovaikutteisesta luennosta, josta yleisö saa vinkit esiintymistaitojen kehittämiseen.

Asiakkaan suusta:

"Tuuli-Elina toimi tuottamamme stream-tapahtuman juontajana. Hän elävöitti juuri oikealla tavalla asiantuntijapuheenvuoroja ja toi katsojille samaistuttavuutta ja iloa. Tuuli-Elina sai huikeasti kiinni siitä, mitä käsikirjoituksella haluttiin saavuttaa. Hän tiesi minkälaista roolia ja tunteen välittämistä ruudun toiselle puolelle juonto häneltä vaati.” – Anniina Raatikka / Huikea Tapahtumatuotanto
Juontaja
JuonnotHaastattelutPaneelikeskustelutKoulutuksetTapahtumasuunnittelu
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media Oy