Taikuri Kristian Backman

Kristian Backman on 24-vuotias taikuri kotoisin suoraan Etelä-karjalan ytimestä - Imatralta, vaikka tie on nykyään vienyt pk-seudulle.

Into taikuuteen alkoi jo 5-vuotiaana, kun Kristian näki televisiosta David Coopperfieldin tv-spesiaalin, josta lähtien taikuus on vienyt mennessään. Hänen visionaan ja tavoitteenaan taikuudessa on tehdä sitä uudella, omanlaisella tavalla, eikä mennä vanhojen kaavojen mukaan.

Tämä taktiikka onkin tuottanut tulosta, sillä Kristian on palkittu mm. taikuuden SM-sijoituksilla, vuoden tulokkaana pohjoismaiden suurimmassa YouTube-tapahtumassa Tubeconissa sekä työstää tällä hetkellä katutaikuussarjaa televisioon.

Taikuudessa Kristiania kiehtoo mahdollisuus ikäänkuin palata hetkeksi ajassa taaksepäin, lapsuuteen jolloin mikä tahansa oli mahdollista. Taikuus on hyvin uniikki taiteen muoto, jota voi tehdä todella monella tavalla. Tärkeää on tietenkin myös se, että jokainen show on juuri Teille räätälöity, uniikki kokemus.

Esityksiä Kristian tekee niin lähitaikuutena, lavashowna, lasten versiona kuin etäshowna. Ohjelmanumerot sopivatkin loistavasti niin yritysjuhliin, tyky-päiviin, häihin, synttäreihin kuin pikkujouluihinkin. Hän keikkailee koko Suomen alueella ja etäshown avulla saat mukaan porukkaa kauempaankin.
Taikuri
LähitaikuusLavashowEtätaikashow
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kristianin keikoilla on aina tyytyväisyystakuu – jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tutusta alta tarkemmin ohjelmistoon ja kysy tarjous!

Lähitaikuus
Lähitaikuus-esityksessä taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikatemppuja aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineillä, kuten pelikorteilla tai kolikoilla. Tällaisessa esityksessä onkin ideana että taika on käsin kosketeltavaa.Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksissä ja lähitaikuus vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa!

Lähitaikuutta on saatavalla myös isommallekin yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö istuu taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Esityksen kesto on sovittavissa.

Lavashow
Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä yhdistetään huumoria sekä käsittämätöntä taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Esitys tapahtuu joko lavalla tai lattiatasolla, riippuen tilaisuuden pitopaikan puitteista. Yleisöstä valitut avustajat saavat kokea itse taikuutta ja kaikilla on hauskaa! Kristian on esiintynyt niin pienille yleisöille ravintolalaivassa, aina loppuunmyydylle Hartwall-arenalle asti, joten tämä setti toimii tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Esitys voidaan myös yhdistää lähitaikuuden kanssa, jolloin Kristian esiintyy aluksi lavalla, jonka jälkeen hän kiertelee pöydissä näyttäen temppuja lähietäisyydeltä! Ohjelman kesto on n. 30 min tai toiveiden mukaan.

Etätaikashow
Tällä hetkellä viihteelle on tarvetta enemmän kuin koskaan! Etätaikashow on hyvin helppo ja joustava, sillä katsojat pääsevät seuramaan taikuutta paikasta riippumatta.

Kristianilla on videon kautta tapahtuvasta taikuudesta vuosien kokemus. Voitettujen kilpailujen lisäksi, hän pyörittää omaa YouTube-kanavaa taikuudesta. Kanava on saanut 30 000 seuraajaa, joten hän tietää mitkä jutut toimivat videoilla ja mitkä ei.

Esitys on toiveiden mukaan 10-30 minuutin pituinen ja tapahtuu asiakkaan toivomalla alustalla (Teams, Zoom yms.). Kristianille tärkeää on se, että esitystä ei vaan katsota vaan yleisö on interaktiivisesti esityksessä mukana ja määrittää esityksen suunnan. Jokainen esitys on erilainen ja ainutlaatuinen vain teitä varten muokattu. Esitykseen voidaan ottaa mukaan esimerkiksi yrityksen tuotteita, insidejuttuja, värimaailmaa yms. Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää!

Etätaikashow voidaan toteuttaa kahdella tavalla. Kristian voi esiintyä suoraan omasta kotistudiostaan käsin, jolloin sinulle jää vain valinta siitä, mitä alustaa haluatte käyttää. Toinen vaihtoehto on toteuttaa tämä asiakkaan tarjoamassa tilaisuudessa, esimerkiksi osana tapahtumaa. Etätaikashow on helppo järjestää ja on luonnollisesti edullisempi kuin liveshow.

Kysy myös etätykypaketista, johon sisältyy shown lisäksi taikatemppujen opetusta!

Lastentaikuus
Lastenjuhlat ja taikuri sopivat kuin nenä päähän! Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena. Hahmoiksi muotoiltavat pallot ilahduttavat lapsia lähes aina.

Taikuri tuo iloa sekä lapsille, että vanhemmille. Vanhemmat saavat vapauden, jota lastenjuhlien keskellä tarvitsevat. Voit myös tilata minulta ilmapallohahmoja tehtäväksi tilaisuudessa tai valmiiksi taiteltuna.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia. Lastenesitys on saatavilla nyt myös etänä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Taikuri Kristian Backman