Taikuri Kristian Backman

Taikuri & Mentalisti Kristian Backman - Viihteen ammattilainen takaa vieraidesi viihtyvyyden huipputason modernilla taikuudella vuosien kokemuksella

Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista joka keikkailee niin Suomessa kuin ulkomailla. Hänet on palkittu useita kertoja taikuuden SM-kilpailuissa, saanut neljä “kyllä”-ääntä Talent Suomessa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa pian ilmestyvää kirjaa ja pyörittää Helsingissä Euroopan suurinta säännöllisesti järjestettävää taikuriklubia.
Taikuri
LähitaikuusLavashowEtätaikashow
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kristianin keikoilla on aina tyytyväisyystakuu – jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tutusta alta tarkemmin ohjelmistoon ja kysy tarjous!

Lavashow

Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä ei vedetä kaneja hatusta, vaan tavoitteena on esittää taikuutta uniikilla, modernilla tyylillä yhdistäen vuorovaikutusta, huumoria, mentalismia ja taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Esitys voidaan myös yhdistää lähitaikuuden kanssa, jolloin Kristian esiintyy aluksi lavalla, jonka jälkeen hän kiertelee pöydissä esittäen taikuutta lähietäisyydeltä! Ohjelman kesto on n. 30 min tai toiveiden mukaan.

Lähitaikuus

Lähitaikuus-esityksessä taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikatemppuja aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineillä, kuten pelikorteilla tai kolikoilla. Tällaisessa esityksessä onkin ideana että taika on käsin kosketeltavaa. Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksissä ja lähitaikuus vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa! Tunnissa lähitaikuutta ehtii esittämään pöytäjärjestelyistä yms. riippuen n. 60 henkilölle.

Lähitaikuutta on saatavalla myös hieman isommalle yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö istuu taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Esityksen kesto on sovittavissa.

Taikurityöpaja

Taikurityöpaja on useasti palkitun taikurin Kristian Backmanin muutaman tunnin kestoinen paketti, jossa kaikki pääsevät ihmettelemään taikuutta, sekä myös oppimaan temppuja itse! Tämä on ollut hitti lukuisissa firmojen tykypäivissä.

Päivä lähtee käyntiin niin, että Kristian opettaa jokaiselle muutaman hyvin siistin, mutta simppelin tempun. Kristian tuo tarvittavat välineet paikan päälle, jotka jää kaikille myös muistoksi. Kristianilta on myös tulossa Readme:n kustantama kirja liittyen taikatemppujen opetuksiin vuonna 2024. Temppujen lisäksi osallistujat oppivat esiintymistaidosta, esiintymisjännityksen hallinnasta sekä muita hyödyllisiä arkielämän taitoja, joita Kristian on vuosien varrella oppinut! Opetuksen jälkeen Kristian esintyy itse vielä esittäen useasti palkittua taikuutta.

Taikurityöpajan kesto on muokattavissa toiveiden mukaan.

Lastentaikuus

Lastenjuhlat ja taikuri sopivat kuin nenä päähän! Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena. Hahmoiksi muotoiltavat pallot ilahduttavat lapsia lähes aina.

Taikuri tuo iloa sekä lapsille, että vanhemmille. Vanhemmat saavat vapauden, jota lastenjuhlien keskellä tarvitsevat. Voit myös tilata minulta ilmapallohahmoja tehtäväksi tilaisuudessa tai valmiiksi taiteltuna.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia.

Asiakkaiden palautteita:

"Kiitos aivan erinomaisesta esiintymisestä sekä juonnoista Refimexin illanvietossa. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja niin oli yleisökin. Saatu palautteemme on ollut pelkästään ylistävää ja moni oli ihan erityisen ihastunut taikatemppuihisi."
- Mika Nieminen
Tilaaja /Refimex Oy

"Kiitos mieleenpainuvasta ja erittäin taitavasta taikuri esityksestä. Kaikki tykkäsivät tosi paljon. Meillä ollut useampia taikuusesityksiä vuosien varrella, mutta tämä oli ehdottomasti paras mitä olen nähnyt! Eli kiitos kovasti, oot kyllä huipputaitava!"
- Annika Segerstråle-Lötjönen
Tilaaja/ Keravan Energia Oy

"Vielä suuret kiitokset upeasta taikashowsta, jonka tempaisit pystyyn viime lauantaina! Taikuri ohjelmanumerona keräsi valtavasti kehuja vierailta, ja erityisesti teki vaikutuksen se, miten yhtenäinen ja hieno esitys oli. Upea valikoima hyvällä maulla valittuja pienempiä temppuja, huumoria ja koko esityksen läpi kantaneita juttuja (esim. se Batman). Sä olet aivan loistava ja karismaattinen esiintyjä, ja esityksestä tykkäsivät niin lapset, omat kaverimme kuin senioritkin. Toivottavasti saat jatkaa taikuriuraasi pitkään, me ainakin tiedetään, ketä kysytään, kun jatkossa tarvitaan ammattimaista esiintyjää paikalle! Suurkiitos! "
- Ella Toiviainen
Tilaaja/häät

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Taikuri Kristian Backman