Taikuri Kristian Backman

Kristian Backman on yksi harvoista suomalaisista ammattitaikureista joka keikkailee niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on palkittu useita kertoja taikuuden SM-kilpailuissa, saanut neljä “kyllä”-ääntä Talent Suomessa, voittanut palkinnon Pohjoismaiden suurimmasta YouTube-tapahtumasta, kirjoittaa pian ilmestyvää kirjaa, työstää katutaikuusohjelmaa televisioon ja hän pyörittää Helsingissä Euroopan suurinta säännöllisesti järjestettävää taikuriklubia.

Into taikuuteen alkoi jo 5-vuotiaana, kun Kristian näki televisiosta David Coopperfieldin tv-spesiaalin, josta lähtien taikuus on vienyt mennessään. Hänen visionaan ja tavoitteenaan taikuudessa on tehdä sitä uudella, omanlaisella tavalla, eikä mennä vanhojen kaavojen mukaan.

Taikuudessa Kristiania kiehtoo mahdollisuus ikäänkuin palata hetkeksi ajassa taaksepäin, lapsuuteen jolloin mikä tahansa oli mahdollista. Taikuus on hyvin uniikki taiteen muoto, jota voi tehdä todella monella tavalla. Tärkeää on tietenkin myös se, että jokainen show on juuri Teille räätälöity, uniikki kokemus.

Ohjelmanumerot sopivat loistavasti niin yritysjuhliin, tyky-päiviin, häihin, synttäreihin kuin pikkujouluihinkin. Hän keikkailee koko Suomen alueella ja etäshown avulla saat porukkaa mukaan kauempaankin.
Taikuri
LähitaikuusLavashowEtätaikashow
Plats:
Helsinki
Serviceområde:
Hela Finland
Kristianin keikoilla on aina tyytyväisyystakuu – jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin. Tutusta alta tarkemmin ohjelmistoon ja kysy tarjous!

Lähitaikuus
Lähitaikuus-esityksessä taikuri voi kierrellä yleisön joukossa tehden heille taikatemppuja aivan heidän silmiensä edessä arkipäivän esineillä, kuten pelikorteilla tai kolikoilla. Tällaisessa esityksessä onkin ideana että taika on käsin kosketeltavaa.Huumori ja tilannekomiikka on hyvin keskeisessä osassa esityksissä ja lähitaikuus vapauttaa tunnelman kaikissa tilanteissa!

Lähitaikuutta on saatavalla myös isommallekin yleisölle kerralla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että yleisö istuu taikurin pöydän ympärillä, jolloin jokainen näkee esityksen hyvin. Esityksen kesto on sovittavissa.


Lavashow
Tämä sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin, niin isommalle kuin pienemmällekin porukalle. Esityksessä yhdistetään huumoria sekä käsittämätöntä taikuutta, joten esitys ei jätä ketään kylmäksi!

Esitys tapahtuu joko lavalla tai lattiatasolla, riippuen tilaisuuden pitopaikan puitteista. Yleisöstä valitut avustajat saavat kokea itse taikuutta ja kaikilla on hauskaa! Kristian on esiintynyt niin pienille yleisöille ravintolalaivassa, aina loppuunmyydylle Hartwall-arenalle asti, joten tämä setti toimii tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Esitys voidaan myös yhdistää lähitaikuuden kanssa, jolloin Kristian esiintyy aluksi lavalla, jonka jälkeen hän kiertelee pöydissä näyttäen temppuja lähietäisyydeltä! Ohjelman kesto on n. 30 min tai toiveiden mukaan.


Taikurityöpaja porukalle
Taikurityöpaja on useasti palkitun taikurin Kristian Backmanin muutaman tunnin kestoinen paketti, jossa kaikki pääsevät ihmettelemään taikuutta, sekä myös oppimaan temppuja itse! Tämä on ollut hitti lukuisissa firmojen tykypäivissä.

Päivä lähtee käyntiin niin, että Kristian opettaa jokaiselle muutaman hyvin siistin, mutta simppelin tempun. Kristian tuo tarvittavat välineet paikan päälle, jotka jää kaikille myös muistoksi. Kristianilta on myös tulossa Readme:n kustantama kirja liittyen taikatemppujen opetuksiin vuonna 2023. Temppujen lisäksi osallistujat oppivat esiintymistaidosta, esiintymisjännityksen hallinnasta sekä muita hyödyllisiä arkielämän taitoja, joita Kristian on vuosien varrella oppinut! Opetuksen jälkeen Kristian esintyy itse vielä esittäen useasti palkittua taikuutta.

Taikurityöpajan kesto on muokattavissa toiveiden mukaan.


Lastentaikuus
Lastenjuhlat ja taikuri sopivat kuin nenä päähän! Taikashow vie yleisön mukanaan maagiseen maailmaan ja usein joku pääsee myös tutustumaan taikuuksiin taikurin apulaisena. Hahmoiksi muotoiltavat pallot ilahduttavat lapsia lähes aina.

Taikuri tuo iloa sekä lapsille, että vanhemmille. Vanhemmat saavat vapauden, jota lastenjuhlien keskellä tarvitsevat. Voit myös tilata minulta ilmapallohahmoja tehtäväksi tilaisuudessa tai valmiiksi taiteltuna.

Ohjelman kesto on n. 30 minuuttia.

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Taikuri Kristian Backman