Johanna Best Photography

Moikka, olen Johanna Best!

Kuvatessani tavoitteena on antaa teille tarina kuvina ja olla se aidosti tilanteissa elävä valokuvaaja, joka on enemmänkin ystävä kuin paikalle palkattu satunnainen tallaaja. Tärkeintä kuvissa on tunne, joka niistä välittyy.

Haluan, että 50 vuodenkin päästä voitte elää hääpäivän, kihlauksen, lomaseikkailun tai minkä tahansa yhdessä kokemamme seikkailun tapahtumat uudelleen aivan kuin se hetki olisi ollut vasta eilen. Koska sitähän elämä on; paras seikkailu ikinä!

Tyylini on sekoitus taidekuvaa, kuvajournalismia ja hulluja ideoita & kuviani on kuvailtu tunteellisiksi, rohkeiksi, persoonallisiksi ja pelottomiksi. Pidän juustoisuuden minimissä (vaikka häiden ulkopuolella taidan olla välillä aika juustoinenkin!) ja uskon, että rakkaus ja ihmiset ovat ne tärkeimmät yksityiskohdat häissä. Pidän persoonallisuudesta, ainutlaatuisista rakkaustarinoista ja seikkailuista niin lähellä, kuin kaukanakin.

Minut on nimetty Suomen parhaiden hääkuvaajien joukkoon (kamerakoulu.fi, 2013) ja olen kuvannut häitä jo yli 10 vuoden ajan. Siltikin herään vielä hääpäivien aamuna innokkaan hermostuneena. Häiden ja pari-/kihlakuvien lisäksi kuvaan tapahtumia, boudoirkuvia ja lifestyle -tyylisiä perhekuvauksia.

Häät & Vihillekarkaukset
Kutsuisitko tuntemattoman henkilön häihisi juhlimaan? En minäkään. Hääkuvaaja ei ole koskaan vain kuvien ja hinnan summa. Tärkeintä hääkuvaajaa valitessa on valita se ihminen, jonka kanssa voitte kuvitella viettävänne aikaa muutoinkin. Minulta löytyy 10 vuotta kokemusta, ihmisten lukutaitoa, tunneälyä, roppakaupalla intohimoa ja kaupan päälle tulee vielä ihminen, jonka kanssa on helppoa tulla toimeen. Sellainen ihminen, joka ei piileksi nurkissa vaan tulee välillä lähellekin. Sellainen ihminen, joka hätätilanteessa tarttuu neulaan ja lankaan piilottaen mekossa olevan tahran. Sellainen ihminen, joka elää tilanteissa mukana välillä tippa linssissä. Sellainen ihminen, joka saa teidät välillä rämpimään pimeissä metsissä hääpäivän lopuksi saadessaan päähänsä hulluja ideoita, ja jota saatatte välillä katsoa kuin hullua, mutta sitten näette kuvat ja ootte ihan “hitto, NYT mä ymmärrän!”. ❤

Lifestyle- ja muotokuvaukset
Rakastan seikkailuja sekä lähellä, että kaukana. Joskus pelkkä tavallinen arki ja sen ikuistaminen on parasta, jota tiedän. Rakastan rentoja ihmisiä, aitoja tunteita ja tilanteita. Aina ei ole mahdollista lähteä etsimään kaukaisia kukkuloita, vesiputouksia ja henkeäsalpaavia maisemia – joskin lähden enemmän kuin erittäin mielelläni toteuttamaan jos jonkinmoisia hulluja ideoita! Olipa mielessäsi sitten rento lifestyle -tyylinen perhekuvaus, kihlauksen tai vuosipäivän ikuistaminen tai mieletön seikkailu jossain kaukana, vain taivas on rajana minulle ja kameralleni. Häiden ohella kuvaan mm. perheitä, vastavalmistuneita, odotusajan kuvauksia, kihlapareja, vuosipäiviä… Elämää. ❤
Tapahtumakuvaaja
LifestylekuvausMuotokuvausHääkuvausVihillekarkauskuvaus
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
  • Dokumentaarinen hääkuvaus alkaen 1500€
  • Elopement & vihkiminen + potretit alkaen 650€
  • Potretti & lifestylekuvaukset alkaen 450€
  • Kaikki hinnat sis. ALV 24%

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Johanna Hietanen Photography