Johanna Best Photography

Ansaitsette paljon enemmän kuin vain jonkun, joka painaa kameran nappia – Ansaitsette elämyksen joka kuvastaa rakkaustarinanne ainutlaatuisuutta ja sitoutumusta, jonka olette tekemässä.
Tavoitteeni valokuvaajana on ikuistaa hääpäivänne kuviksi sellaisena kuin se on; täysin ainutlaatuinen, kerran elämässä vastaantuleva hetki. Olettepa sitten järjestämässä häitä tai karkaamassa vihille, päivän tarinan kertominen yhdessä luotujen kuvien kautta on intohimoni.

Tavoitteeni on tallentaa kuviin hääpäivän tunnelma olemalla 100% läsnä ainutlaatuisena päivänä.

Haluan olla enemmänkin ystävä kuin vain paikalle palkattu hääkuvaaja; näin kuvattavana olemiseen on paljon helpompi tottua.

En ole se valokuvaaja, joka piileksii pimeissä nurkissa teleobjektiivin kanssa tai yrittää olla mahdollisimman etäällä vaan yritän aina parhaani ollakseni luonnollinen osa hääjoukkoa. Juttelen vieraiden kanssa eikä ole kovinkaan harvinaista, että kyynelehdin kuunnellessani puheita.

Elän kanssanne hääpäivän tarinaa ja uskon, että juuri herkkyyteni on vahvuuteni valokuvaajana.

On tärkeää, että voit luottaa hääpäivän ikuistamisen vastuulleni varaushetkestä aina kuvien luovuttamiseen asti. Se mitä näet sivuillani, on se mitä saat; minun visioni, editointityylini ja persoonallisuuteni mukaan lukien.

Tutustu minuun tarkemmin kotisivuiltani: www.johannabest.com

Tapahtumakuvaaja
LifestylekuvausMuotokuvausHääkuvausVihillekarkauskuvaus
Location:
Espoo
Service area:
All of Finland
Hinnaston sekä lisää työnäytteitä löydät täältä!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Johanna Best Photography