Hyvinvointivalmentaja Anu Jaakkola

Anu Jaakkola on vankan kokemuksen omaava hyvinvointivalmentaja, joka on omistautunut mielen ja kehon tasapainoiseen hyvinvointiin. Hänen yli 15 vuoden uransa aikana hän on syventynyt kokonaisvaltaiseen hyvinvointivalmennukseen, joka korostaa stressinhallinnan merkitystä perinteisen lepo-ravinto-liikunta -trion rinnalla.

Tuotantotalouden diplomi-insinöörinä Anu näkee hyvinvoinnin ennakoinnin ja kuormituksen käsittelyn tärkeänä osana päivittäistä elämää. Hän uskoo, että liiallisen stressin purkaminen on avain hyvinvoinnin edistämiseen ja kustannusten säästämiseen pitkällä aikavälillä.

Anun erikoisosaaminen kohdistuu stressinhallintaan, ja hän opettaa tehokasta tunnetyöskentelymenetelmää nimeltä EFT (Emotional Freedom Techniques). Tätä osaamista hän hyödyntää niin luennoinnissa kuin henkilökohtaisissa valmennuksissaan. Tunnevapaus tuo voimavaroja ja runsautta jokaiselle elämän osa-alueelle.

Anun luentojen aiheet ovat monipuolisia ja käytännönläheisiä, keskittyen muun muassa stressin syvempään olemukseen, työssäjaksamisen edistämiseen ja tunnetaitojen merkitykseen. Hänen tyyliään kuvastavat vauhdikkuus, innostuneisuus ja vuorovaikutteisuus, ja hän on tunnettu energisestä ja asiantuntevasta esiintymistavastaan.

Anu Jaakkolan sanoma on selkeä: jokaisen tulisi ymmärtää stressireaktion luonne ja oppia purkamaan kehoonsa kertynyt stressi. Hän korostaa myös uusien taitojen opettelun tärkeyttä rauhallisessa tilanteessa, jotta opittua voi hyödyntää vaikeissa tilanteissa. Lisäksi hän nostaa esiin työssäjaksamiseen vaikuttavia piileviä tekijöitä, kuten aiemmat traumaattiset kokemukset ja tunnelukot, joiden takaa löytyy todellinen kyky kuunnella kehoa.

Anun luennoista saatu palaute on ollut erittäin positiivista, korostaen hänen ammattitaitoaan, innostuneisuuttaan ja sitoutumistaan aiheeseensa. Hän on saanut kiitosta niin selkeästä viestinnästä kuin ammattitaitoisesta esiintymisestään, mikä tekee hänestä arvostetun hyvinvointivalmentajan.

Anun luennot avaavat uuden maailman kuulijalle!
Puhuja
LuennotTyöpajatHenkilökohtaiset valmennuksetRyhmävalmennukset
Sijainti:
Salo
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ottakaa yhteyttä, niin suunnitellaan juuri teille sopiva kokonaisuus yhdessä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Anu Jaakkola
Hyvinvointivalmentaja Anu Jaakkola