Hurry Events / Tapahtumatuotanto

Hurry Events on Saimaan järvialueen täyden palvelun tapahtumatalo, joka toteuttaa unohtumattomia tapahtumia alueen uniikeissa tapahtumapaikoissa. Yrityksellä on 20-vuoden tapahtumatuotantokokemus eri puolella Suomea!

Hurry Events:illa tapahtumien valttikorttina on monipuolisuus. Tapahtumatalo toteuttaa monipuolisesti tapahtumia eri kohderyhmille; yrityksille, henkilöstöille, asiakastapahtumiin, perhejuhliin, messujen järjestäjille, ja monelle muulle. Kattavan verkoston ja kokemuksensa ansiosta tapahtumatalo pystyy loihtimaan mm. onnistuneita virtuaali- ja hybriditapahtumia, messuja, festareita sekä elämyspaketteja.

Elämyksellinen ohjelma toteutetaan aina sisääntulosta jälkitehtäviin saakka teeman mukaisesti. Palveluun kuuluu tapahtuman ideointi, käsikirjoitus, projektinhallinta, tapahtumajohto, tapahtumamyynti, ohjelmat, varaukset, somistus ja ravintolapalvelut. Voit siis luottaa lähestulkoon koko projektin läpiviennin Hurry Events:in tapahtumatuottajille.

Hurry Eventsin suuri oma tapahtumavälinevarasto sisältää runsaasti erilaisia kalusteita, telttoja ja somisteita. Saat Hurry Events:in kautta myös tapahtumamateriaalit: Mainos- ja painopuolen ansiosta materiaalit tuotetaan varmalla ja laadukkaalla otteella.

Tuotantoon kuuluu muun muassa Dinner in the Sky -toteutukset kaikkialla Suomessa!
Tutustu tarkemmin myös Hurry Events:in muihin referensseihin.
Tapahtumatalo
TapahtumatuotantoIdeointiSuunnitteluKäsikirjoitusProjektinhallintaSomistusRavintolapalvelutVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatMessutFestarit
Sijainti:
Kuopio
Toiminta-alue:
Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kuopion alue
Hinnoittelu rääätälöidään tapahtumakohtaisesti. Kysythän tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Hurry Events