Maccoy Events / Tapahtumatuotanto

Maccoy Events on Saimaan järvialueen täyden palvelun tapahtumatalo, joka toteuttaa unohtumattomia tapahtumia alueen uniikeissa tapahtumapaikoissa. Yrityksellä on 20-vuoden tapahtumatuotantokokemus eri puolella Suomea!

Maccoy Events:illa tapahtumien valttikorttina on monipuolisuus. Tapahtumatalo toteuttaa monipuolisesti tapahtumia eri kohderyhmille; yrityksille, henkilöstöille, asiakastapahtumiin, perhejuhliin, messujen järjestäjille, ja monelle muulle. Kattavan verkoston ja kokemuksensa ansiosta tapahtumatalo pystyy loihtimaan mm. onnistuneita virtuaali- ja hybriditapahtumia, messuja, festareita sekä elämyspaketteja.

Elämyksellinen ohjelma toteutetaan aina sisääntulosta jälkitehtäviin saakka teeman mukaisesti. Palveluun kuuluu tapahtuman ideointi, käsikirjoitus, projektinhallinta, tapahtumajohto, tapahtumamyynti, ohjelmat, varaukset, somistus ja ravintolapalvelut. Voit siis luottaa lähestulkoon koko projektin läpiviennin Maccoy Events:in tapahtumatuottajille.

Maccoy Eventsin suuri oma tapahtumavälinevarasto sisältää runsaasti erilaisia kalusteita, telttoja ja somisteita. Saat Maccoy Events:in kautta myös tapahtumamateriaalit: Mainos- ja painopuolen ansiosta materiaalit tuotetaan varmalla ja laadukkaalla otteella.

Tuotantoon kuuluu muun muassa Dinner in the Sky -toteutukset kaikkialla Suomessa!
Tutustu tarkemmin myös Maccoy Events:in muihin referensseihin.
Tapahtumatalo
TapahtumatuotantoIdeointiSuunnitteluKäsikirjoitusProjektinhallintaSomistusRavintolapalvelutVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatMessutFestarit
Location:
Kuopio
Service area:
Joensuu region, Jyväskylä region, Kuopio region
Hinnoittelu rääätälöidään tapahtumakohtaisesti. Kysythän tarjousta!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Maccoy Events