Hootenanny Freaks

Hootenanny Freaks on Kotkassa tammikuussa vuonna 1997 Marko Kuurnen ja Marko Leinon perustama hard rock yhtye, joka soittaa tiukalla asenteella ja sykkeellä omia kappaleitaan sekä vanhoja 70- ja 80-luvun rock klassikoita.

Bändimme keikkailee aktiivisesti ja ollaan vuosien varrella keikkailtu ravintoloissa, festareilla, jenkkiauto- ja moottoripyöräharrastajien tilaisuuksissa kuin myös yksityistilaisuuksissa, yritysjuhlissa sekä häissä. Olemme olleet lämmittelybändinä mm. Leningrad Cowboys ja Yö-yhtyeille.

Heinäkuussa 2017 soitimme lämmittelybändinä Michael Monroelle Karjurock festivaaleilla. Kesällä 2019 olimme Harley Davidson Super Rallyssä Himosareenan päälavalla yhdessä mm. Los Bastardos Finlandesesin ja Amorphiksen kanssa. Kesällä 2022 rokattiin Raahe Festivaaleilla mm. Happoradion ja Movetronin kanssa.
Rockbändi
Rock and rollHard Rock
Sijainti:
Espoo
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Joensuun alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Kuopion alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Oulun alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue
Mikäli haluat tilaisuuteesi kunnon rock tykistä ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous keikasta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Hootenanny Freaks