Hootenanny Freaks

Hootenanny Freaks on Kotkassa tammikuussa vuonna 1997 Marko Kuurnen ja Marko Leinon perustama hard rock yhtye, joka soittaa tiukalla asenteella ja sykkeellä omia kappaleitaan sekä vanhoja 70- ja 80-luvun rock klassikoita.

Bändimme keikkailee aktiivisesti ja ollaan vuosien varrella keikkailtu ravintoloissa, festareilla, jenkkiauto- ja moottoripyöräharrastajien tilaisuuksissa kuin myös yksityistilaisuuksissa, yritysjuhlissa sekä häissä. Olemme olleet lämmittelybändinä mm. Leningrad Cowboys ja Yö-yhtyeille.

Heinäkuussa 2017 soitimme lämmittelybändinä Michael Monroelle Karjurock festivaaleilla. Kesällä 2019 olimme Harley Davidson Super Rallyssä Himosareenan päälavalla yhdessä mm. Los Bastardos Finlandesesin ja Amorphiksen kanssa. Kesällä 2022 rokattiin Raahe Festivaaleilla mm. Happoradion ja Movetronin kanssa.
Rockbändi
Rock and rollHard Rock
Location:
Espoo
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Joensuu region, Jyväskylä region, Kouvola region, Kuopio region, Lahti region, Lappeenranta region, Oulu region, Pori region, Porvoo region, Tampere region, Turku region, Vaasa region
Mikäli haluat tilaisuuteesi kunnon rock tykistä ota rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous keikasta!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Hootenanny Freaks