Talo Events

Talo Eventsin tapahtumatoimisto on näkemystä, kokemusta ja ketteryyttä, luovuutta ja järjestelmällisyyttä. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tapahtumien ja tapahtumakonseptien suunnittelussa ja toteutuksessa koko kotimaassa. Voit lukea asiakkaidemme suosituksia täältä.

Missionamme on luoda asiakkailleen korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Jokaisen tapahtumakonseptin taustalla on asiakasymmärrys ja yhdessä kirkastettu tavoite.

Toteutamme kanssasi merkityksellisen ja ikimuistoisen tapahtuman. Uskomme, että tänään ja tulevaisuudessa aidot kohtaamiset ovat entistäkin merkityksellisempiä. Toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena.

Elämyksellinen tapahtuma on vaikuttava keino huomioida ja kiittää, välittää viestiä, rakentaa luottamusta ja sitouttaa. Onnistuneen tapahtuman kulmakivi on aito ymmärrys tapahtuman tavoitteesta sekä osallistujien tarpeista ja kiinnostuksen kohteista. Niiden pohjalta on hyvä rakentaa kokonaisvaltainen, yksityiskohtia myöten hiottu kokonaisuus.

Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä. Tapahtumat toteutamme halutessasi osittain tai kokonaan virtuaalisesti, aina vastuullisuusnäkökulman huomioiden. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tapahtumien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Talo Eventsiltä saat myös kongressipalvelut! Kongressipalvelu-yksikkömme (PCO) on erikoistunut sekä kansainvälisten että kotimaisten tieteellisten kongressien, konferenssien, kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Kongressin järjestäminen on täynnä pieniä yksityiskohtia, joiden hyvä hoitaminen takaa tapahtumasi onnistumisen ja vieraidesi tyytyväisyyden. Vahva ammattitaito perustuu 30 vuoden kokemukseen alalta. Periaatteena on, että asiakkaamme saavat mahdollisuuden keskittyä täysillä ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen. Onnistumisen tärkein mittari ovat pitkät asiakassuhteet.
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatVirtuaalitapahtumatKongressi- ja kokouspalvelut
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan tapahtumakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan, kysy tarjous juuri teidän tapahtumalle!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Talo Events