Events Tampere

Events Tampere on näkemystä, kokemusta ja ketteryyttä, luovuutta ja järjestelmällisyyttä. Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi tapahtumien ja tapahtumakonseptien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Missionamme on luoda asiakkailleen korkealaatuisia ja vaikuttavia tapahtumia, joiden keskiössä on asiakaskokemus. Jokaisen tapahtumakonseptin taustalla on asiakasymmärrys ja yhdessä kirkastettu tavoite.

Toteutamme kanssasi merkityksellisen ja ikimuistoisen tapahtuman – kasvokkain tai virtuaalisesti. Me uskomme, että tänään ja tulevaisuudessa aidot kohtaamiset ovat entistäkin merkityksellisempiä. Me toteutamme kanssasi niin pienen kuin isonkin tapahtuman – joko avaimet käteen -periaatteella tai osatoteutuksena.

Elämyksellinen tapahtuma on vaikuttava keino huomioida ja kiittää, välittää viestiä, rakentaa luottamusta ja sitouttaa. Onnistuneen tapahtuman kulmakivi on aito ymmärrys tapahtuman tavoitteesta sekä osallistujien tarpeista ja kiinnostuksen kohteista. Niiden pohjalta on hyvä rakentaa kokonaisvaltainen, yksityiskohtia myöten hiottu kokonaisuus.

Palveluihimme kuuluvat mm. seminaarit, sidosryhmätapahtumat, yritys- ja henkilöstöjuhlat, kick offit, hyvinvointi- ja virkistyspäivät, avajaiset, lanseeraukset, messu- ja myyntitapahtumat, konsertit sekä kongressi- ja kokouspalvelut – tai mitkä tahansa yhdistelmät näistä.

Vahva ammattitaitomme ja luotettavuutemme pohjautuu 30 vuoden kokemukseen alalta. Asiakkaanamme saat keskittyä täysillä tapahtumasi ohjelman ja laadukkaan sisällön rakentamiseen.

Meille onnistumisen tärkein mittari on tyytyväinen asiakas ja olemme onnellisia ja ylpeitä pitkistä asiakassuhteistamme!
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatVirtuaalitapahtumatKongressi- ja kokouspalvelut
Plats:
Tampere
Serviceområde:
Hela Finland
Hinnoittelusta sovitaan tapahtumakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan, kysy tarjous juuri teidän tapahtumalle!

Förfrågningar och bokningar

Event information

Kontaktinformation

Genom att skicka en förfrågan så accepterar du villkoren i
Användaravtalet och Integritetspolicyn.
Events Tampere