Duo Songbirds

Duo Songbirdsin laululintuset tuovat tilaisuuteesi tarvittaessa niin pehmeää, riemukasta kuin dramaattistakin tunnelmaa!

Laulaja Anna Katariina ja pianisti Piia Kristiina ovat esiintyneet yhdessä yli kymmenen vuotta, mikä on hionut duon yhteismusisoinnista taitavan saumatonta. Anna Katariina on teatterimuusikoksi valmistunut kaunisääninen laulaja sekä lauluntekijä. Piia Kristiina puolestaan on musisoinut pitkään päätyökseen viihdepianistina erilaisissa tilaisuuksissa.

Annaa ja Piiaa yhdistää syvä rakkaus musiikkiin ja omiin instrumentteihin, mikä välittyy duon esiintymisistä ilona, taitona ja läsnäolona. Duo Songbirds soveltuu hienosti niin taustalle luomaan tunnelmaa kuin esiintymisnumeroksikin. Pianisti voi viihdyttää välillä soolona ja laulaja voi tulla sopivissa kohdissa mukaan. Anna Katariina esiintyy myös Piafin näköishahmona ranskaksi laulaen, ja tämä on toiminut hyvin näyttävänä yllätysnumerona erilaisissa tilaisuuksissa!

Erityisesti Anna ja Piia nauttivat jazzista, 1920-luvun ilakoivasta meiningistä sekä vanhemmista ja uudemmista pop-helmistä. Esimerkiksi Charleston, Ain´t he sweet ja Stevie Wonderin Sir Duke ovat duon lempikappaleita.

Muuntautumiskykyinen duo taipuu kuitenkin moneen, ja ohjelmisto on laaja sisältäen muun muassa musikaalihittejä, chansoneita ranskaksi, bossa novaa portugaliksi, Elvistä sekä uudempia suomihittejä kuten Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa. Duon repertuaarista löytyy myös kotimaisia perinteisempiä klassikoita kuten Myrskyluodon Maija ja Nuoruustango.

Duo Songbirds ei myöskään pelkää opetella uutta, joten kerro rohkeasti biisitoiveesi!
Duo
PopJazzKotimainenIkivihreätChansonBossa novaMusikaalitElokuvasävelmätHäävalssitBalladit
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Kouvolan alue, Kuopion alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue, Vaasan alue

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Ohjelmatoimisto Piano & Viihde