Duo Songbirds

Duo Songbirdsin laululintuset tuovat tilaisuuteesi tarvittaessa niin pehmeää, riemukasta kuin dramaattistakin tunnelmaa!

Laulaja Anna Katariina ja pianisti Piia Kristiina ovat esiintyneet yhdessä yli kymmenen vuotta, mikä on hionut duon yhteismusisoinnista taitavan saumatonta. Anna Katariina on teatterimuusikoksi valmistunut kaunisääninen laulaja sekä lauluntekijä. Piia Kristiina puolestaan on musisoinut pitkään päätyökseen viihdepianistina erilaisissa tilaisuuksissa.

Annaa ja Piiaa yhdistää syvä rakkaus musiikkiin ja omiin instrumentteihin, mikä välittyy duon esiintymisistä ilona, taitona ja läsnäolona. Duo Songbirds soveltuu hienosti niin taustalle luomaan tunnelmaa kuin esiintymisnumeroksikin. Pianisti voi viihdyttää välillä soolona ja laulaja voi tulla sopivissa kohdissa mukaan. Anna Katariina esiintyy myös Piafin näköishahmona ranskaksi laulaen, ja tämä on toiminut hyvin näyttävänä yllätysnumerona erilaisissa tilaisuuksissa!

Erityisesti Anna ja Piia nauttivat jazzista, 1920-luvun ilakoivasta meiningistä sekä vanhemmista ja uudemmista pop-helmistä. Esimerkiksi Charleston, Ain´t he sweet ja Stevie Wonderin Sir Duke ovat duon lempikappaleita.

Muuntautumiskykyinen duo taipuu kuitenkin moneen, ja ohjelmisto on laaja sisältäen muun muassa musikaalihittejä, chansoneita ranskaksi, bossa novaa portugaliksi, Elvistä sekä uudempia suomihittejä kuten Vesalan Älä droppaa mun tunnelmaa. Duon repertuaarista löytyy myös kotimaisia perinteisempiä klassikoita kuten Myrskyluodon Maija ja Nuoruustango.

Duo Songbirds ei myöskään pelkää opetella uutta, joten kerro rohkeasti biisitoiveesi!
Duo
PopJazzKotimainenIkivihreätChansonBossa novaMusikaalitElokuvasävelmätHäävalssitBalladit
Location:
Tampere
Service area:
Hämeenlinna region, Helsinki region, Jyväskylä region, Kouvola region, Kuopio region, Lahti region, Lappeenranta region, Pori region, Porvoo region, Tampere region, Turku region, Vaasa region

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
Ohjelmatoimisto Piano & Viihde