Cloud BeDevil

Ammattimainen burkeskitaiteilija Cloud BeDevil on yksi Suomen kirkkaimmista burleskitähdistä, jonka esityksistä ei glamouria puutu ja tapahtumasi on taattu nousemaan seuraavalle tasolle!

Cloudilla on ollut pitkä ura show-bisnesneksessä jo ennen burleskiartistin uraa, mutta burleskin parissa tarina alkoi vuonna 2014. Esiintymiset alkoivat ryhmässä, mutta intohimo burleskia kohtaan vei suunnittelemaan sooloesitystä, joka nähtiin lavoilla ensimmäistä kertaa vuonna 2016. Esiintymisien lisäksi hän on järjestänyt useita burleski-workshoppeja sekä burleskitapahtumia.

Cloudin missiona on tuoda iloa ihmisten elämään nyt ja tulevaisuudessa. Hän keikkailee niin yksityis- ja yritystapahtumissa aina synttäreistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista ravintoloiden tilaisuuksiin. Jokainen esitys tuo mukanaan sekoituksen glamouria, hauskuutta sekä seksikkyyttä – värikkäitä höyheniä ja upeita liikkeitä unohtamatta. Yksityiskohdat, kuten esityksen teeman ja keston, on aina räätälöitävissä.

Burleskiesitysten lisäksi Cloud toimii myös viihdyttävänä juontajana, joka pitää huolen että yleisön mielenkiinto ja innostus pysyy katossa. Hänellä onkin paljon kokemusta burleskitapahtumista, mutta myös muiden tapahtumien ja yleisötilaisuuksien juonnoista, kuten Hämeen Keksiaikaifestivaalilta. Juonnot onnistuvat niin säväyttävällä spektaakkelillla varustettuna, kuin simppelimpänä ja rennompana versiona.

Cloud BeDevil sijaitsee itse Helsingissä, mutta esiintyy koko Suomen alueella sekä Euroopassa. Laita viestiä ja varmistetaan, että vieraasi pääsevät häkeltymään!
Esiintyjä
BurleskiesityksetBurleski-workshopitJuonnot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy räätälöity tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
RedLipstick Productions