Cloud BeDevil

Burkeskitaiteilija Cloud BeDevil on yksi Suomen kirkkaimmista burleskitähdistä, jonka esityksistä ei glamouria puutu ja tapahtumasi on taattu nousemaan seuraavalle tasolle!

Suomen burleskisensaatio Cloud BeDevil on kansainvälistä esiintymis uraa tekevä artisti. Hän on esiintynyt paljon ympäri Suomen ja Euroopan. Cloud on tuottanut useampia burleskitapahtumia Helsingissä ja Pieksämäellä. Lisäksi hän järjestää burleskityöpajoja ja naisten voimaantumis työpajoja.

"Voin lämpimästi suositella Cloud BeDevileä esiintyjänä erilaisiin tapahtumiin. Tilasimme hänet klubille illan pääesiintyjäksi ja ilta oli unohtumaton. Esiintyjänä Cloud dominoi lavaa ja yleisöä. Hurmaava esitys sopii pieniin ja isoihin tilaisuuksiin. Suosittelen paljon!"

-Minna Salomaa G Livelab (nykyinen Ticketmaster)

Cloudin missiona on tuoda iloa ihmisten elämään nyt ja tulevaisuudessa. Hän keikkailee niin yksityis- ja yritystapahtumissa aina synttäreistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista ravintoloiden tilaisuuksiin. Jokainen esitys tuo mukanaan sekoituksen glamouria, hauskuutta sekä seksikkyyttä – värikkäitä höyheniä ja häikäisevää karismaa unohtamatta.

Cloud BeDevil esiintyy koko Suomen alueella sekä Euroopassa. Laita viestiä ja varmistetaan, että vieraasi pääsevät häkeltymään!
Burleskitaiteilija
BurleskiesityksetBurleski-workshopitYritystapahtumatJuhlatHäätPikkujoulutMusiikkivideotTuotannotTapahtumat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy räätälöity tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
RedLipstick Productions