Cloud BeDevil

Burkeskitaiteilija Cloud BeDevil on yksi Suomen kirkkaimmista burleskitähdistä, jonka esityksistä ei glamouria puutu ja tapahtumasi on taattu nousemaan seuraavalle tasolle!

Suomen burleskisensaatio Cloud BeDevil on kansainvälistä esiintymis uraa tekevä artisti. Hän on esiintynyt paljon ympäri Suomen ja Euroopan. Cloud on tuottanut useampia burleskitapahtumia Helsingissä ja Pieksämäellä. Lisäksi hän järjestää burleskityöpajoja ja naisten voimaantumis työpajoja.

"Voin lämpimästi suositella Cloud BeDevileä esiintyjänä erilaisiin tapahtumiin. Tilasimme hänet klubille illan pääesiintyjäksi ja ilta oli unohtumaton. Esiintyjänä Cloud dominoi lavaa ja yleisöä. Hurmaava esitys sopii pieniin ja isoihin tilaisuuksiin. Suosittelen paljon!"

-Minna Salomaa G Livelab (nykyinen Ticketmaster)

Cloudin missiona on tuoda iloa ihmisten elämään nyt ja tulevaisuudessa. Hän keikkailee niin yksityis- ja yritystapahtumissa aina synttäreistä pikkujouluihin ja yritysjuhlista ravintoloiden tilaisuuksiin. Jokainen esitys tuo mukanaan sekoituksen glamouria, hauskuutta sekä seksikkyyttä – värikkäitä höyheniä ja häikäisevää karismaa unohtamatta.

Cloud BeDevil esiintyy koko Suomen alueella sekä Euroopassa. Laita viestiä ja varmistetaan, että vieraasi pääsevät häkeltymään!
Burleskitaiteilija
BurleskiesityksetBurleski-workshopitYritystapahtumatJuhlatHäätPikkujoulutMusiikkivideotTuotannotTapahtumat
Location:
Helsinki
Service area:
All of Finland
Hinnoittelusta sovitaan keikkakohtaisesti toivotun kokonaisuuden mukaan. Kysy räätälöity tarjous juuri teidän tilaisuuteen!

Inquiries and bookings

Event information

Contact information

By sending an inquiry, you agree to our
Terms and Conditions and Privacy Policy.
RedLipstick Productions