Bilebändi Soulmost

Bilebändi Soulmost on oikea valinta, mikäli kaipaat tapahtumaasi sydähdyttävää showta, hyväntuulista tunnelmaa tai vaikkapa herkkää tunnelmointia. Ohjelmistomme on laaja ja kaikki yhtyeemme jäsenet ovat ammattimuusikoita. Kokoonpanomme vaihtelevat trubaduurista 7-henkiseen bilebändiin ja keikat ovat pääasiallisesti yksityistilaisuuksia.

Yhtyepankistamme löytyy myös muun muassa saksofonisteja, trumpetisteja, viulisteja ja kontrabasisteja! Toteutamme laajalla skaalalla musiikkiesitykset juhlan alkumetreiltä yön pikkutunneille! Meillä on tarjota esiintyjä, on sitten kyseessä lyhyt onnittelulaulu, taustajazzia ruokailun ajaksi tai livekaraoke yritysjuhlasi pikkujouluihin!

___________________________________________________________

"Soulmost oli esiintymässä häissämme heinäkuussa, emmekä voi muuta kuin suuresti suositella! Kommunikointi ja suunnittelu ennen hääpäivää oli helppoa, biisilista oli todella kattava ja mietimme yhdessä juuri meidän päivään sopivan kokonaisuuden. Hääpäivänä järjestelyt menivät sujuvasti ja vaivatta, ja ennen kaikkea tunnelma häissä oli aivan uskomattoman upea! Soulmost ylitti kaikki odotuksemme täysin ja myös häävieraat kehuivat kovasti. Kaiken kaikkiaan erittäin ammattitaitoinen, osaava ja lämminhenkinen jengi, jonka ottaisimme milloin tahansa uudelleen esiintymään juhliimme!"

"Todella ammattitaitoinen ja osaava porukka! Suosittelen kaikella lämmöllä! Juhlavieraat ovat vuolaasti kehuneet bändiä ja kiitelleet tunnelmaa häidemme jälkeen. Itselleni ihaninta oli nähdä koko hääseurue hymyillen tanssilattialla pitämässä hauskaa!"

Tutustu myös tästä myös Soulmost Duoon!
Bilebändi
RockPopSuomi-popPerinteinen tanssimusiikkiLatinFunkRhythm 'n' bluesSoul
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin. Kiinnostaako mahdollisesti bilepumppu kera torvisektion?
Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Soulmost