Soulmost Duo

Sonja on helsinkiläinen näyttelijä, laulaja ja muusikko. Hän on Bilebändi Soulmostin lisäksi tuttu teatterikentältä (viimeisimpinä musikaalit Pieni merenneito & Kinky Boots Helsingin Kaupunginteatterissa) ja hänen äänensä olet voinut kuulla monissa lasten animaatioissa.

Antti helsinkiläinen muusikko ja laulaja-lauluntekijä, joka on tehnyt yhteistyötä muun muassa artistien Aleksanteri Hakaniemi, ABREU ja Janna kanssa. Multi-instrumentalistin repertuaarista löytyy myös viulu ja mandoliini.

Yhteisiä keikkoja Sonjalla ja Antilla on ollut duon ja bilebändin myötä jo lukuisia vuosia!

___________________________________________________________

"Soulmost oli esiintymässä häissämme heinäkuussa, emmekä voi muuta kuin suuresti suositella! Kommunikointi ja suunnittelu ennen hääpäivää oli helppoa, biisilista oli todella kattava ja mietimme yhdessä juuri meidän päivään sopivan kokonaisuuden. Hääpäivänä järjestelyt menivät sujuvasti ja vaivatta, ja ennen kaikkea tunnelma häissä oli aivan uskomattoman upea! Soulmost ylitti kaikki odotuksemme täysin ja myös häävieraat kehuivat kovasti. Kaiken kaikkiaan erittäin ammattitaitoinen, osaava ja lämminhenkinen jengi, jonka ottaisimme milloin tahansa uudelleen esiintymään juhliimme!"

"Todella ammattitaitoinen ja osaava porukka! Suosittelen kaikella lämmöllä! Juhlavieraat ovat vuolaasti kehuneet bändiä ja kiitelleet tunnelmaa häidemme jälkeen. Itselleni ihaninta oli nähdä koko hääseurue hymyillen tanssilattialla pitämässä hauskaa!"

Tutustu myös tästä myös Soulmost Bilebändiin!
Duo
RockPopSuomi-popPerinteinen tanssimusiikkiLatinFunkRhythm 'n' bluesSoul
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Räätälöimme juuri sinulle sopivan paketin - Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Soulmost