Palvelukategoria
Tilaisuuden sijainti

Stand up -koomikot

Löydä paras stand up -koomikko tapahtumaan Venuusta. Varaa helposti hauska stand up -esiintyjä juhliin, pikkujouluihin, häihin tai muuhun tilaisuuteen.

Näytetään 1 - 4 / 4 tulosta

Suomen parhaat stand up -koomikot – varaa esiintyjä helposti Venuusta

Nauru pidentää ikää! Mistä hauska stand up -koomikko juhliin? Venuusta löydät viihdyttävät koomikot ja imitaattorit, jotka tekevät yksityiskeikkoja Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Monet esiintyjät palvelevat myös kaupungeissa Espoo, Vantaa, Kuopio, Oulu, Jyväskylä ja Rovaniemi sekä alueilla kuten pääkaupunkiseutu, Uusimaa, Varsinais-Suomi ja Pirkanmaa.

Suomen ja pohjoismaiden isoimman tapahtumapalveluiden varaussivuston valikoimasta löydät varmasti sopivan esiintyjän niin pieniin kuin isoihinkin yksityistilaisuuksiin ja yritystapahtumiin.

Kuinka paljon maksaa varata stand up -koomikko? Mistä edullinen koomikko tai imitaattori yksityisjuhliin, synttäreille, firman pikkujouluihin tai kesäjuhliin? Venuusta löydät sopivan viihdyttäjän, jonka hinta osuu budjettiisi. Selaa vaihtoehtoja, lue kokemuksia, lähetä helposti varauskyselyitä ja buukkaa koomikko, jonka vitsit aiheuttavat kuulijoissa loputonta naurua. Mitä olisi juhlat ilman hyvää – ja välillä huonoakin – huumoria!