Stand up -juontaja Simo Takanen

Maikin uuden ajan juontokonseptit yhdistää nyt kätevästi komiikan sekä juontamisen. Käytännössä komiikka kulkee läpi koko tapahtuman ajan juonnoissa ja yllä pitää hyvää tunnelmaa. Juonnoille varataan hieman enemmän aikaa, jotta niihin voidaan käsikirjoittaa sisään stand uppia ja näin pilke silmäkulmassa säilyy läpi tapahtuman.

Jos siis haluat saada osallistujat rentoutumaan ja hymyilemään ääneen niin kannattaa tutustua Maikin stand up -juontajiin. Stand up -juontajamme Simo Takanen osaa yhdistää huumorin juontoihin hyvällä maulla. Kaikkeen lämpeävänä Simon ensimmäinen vastaus kysymyksiin on aina joo, mikä johtaa vähintäänkin mielenkiintoisiin sattumuksiin.

Stand up -juontaja Simo pitää tapahtuman tarinaa hyppysissään kuin ohjaaja elokuvaa. Eleillään ja puheellaan hän kuljettaa tapahtumaa aina haluttuun suuntaan sovitussa ajassa. Simolta sujuu rennompien tapahtumisen lisäksi toki myös virallisemmat juonnot ja hän onkin erittäin varma juontaja pukujuhlassa. Esimerkiksi Valtakunnallisten Yrittäjänaispäivien juonnoista Simo sai pelkkää positiivista suitsutusta. Lisäksi Simo on kaupallisten tapahtumien luottojuontaja ja Simon oletkin voinut kohdata mm. seuraavissa keskuksissa; Mall of Tripla Helsinki, Lahden Karisma, Ideapark Oulu, Tullintori Tampere ja Puuvilla Pori.

Juontamista Simolla on takana jo vuosikymmen ja voit törmätä häneen myös stand up- lavoilla, podcastin teossa tai striimamassa jenkkifutista. Kirjaimellisesti otettuna Simoon voi myös törmätä jenkkifutiskentällä ja vähemmän kirjaimellisesti moottoripyörän selässä.

Maikin stand up- juontaja toimii Simon lisäksi Tampereen komistus Kimmo Aro. Nämä herrat pitävät tapahtuman tarinaa hyppysissään ja kuljettavat tapahtumaa eteenpäin haluttuun suuntaan sovitussa ajassa. Kun kaipaat tapahtumaasi mielenjäävää, rentoa ja kenties nauruhermojakin herätteleviä juontajia, Stand up-juontajamme Simo ja Kimmo ovat valmiina astelemaan yleisön eteen!

Asiakkaan suusta:
"Simo on todella hauska! Hän sai opintopäivän osallistujat rentoutumaan ja nauramaan vatsansa pohjasta vaativien luentojen jälkeen. Suosittelen Simoa lämpimästi, Simo saa hymyn kaikkien huulille.”
- Miia, Tehy ry
Stand-up juontaja
JuonnotStand-up
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Maikki Media Oy