Kokoustilat

Löydä kaikki parhaat vuokrattavat kokoustilat helposti Venuu.fi:stä

  • 5200+ tilaa
  • Helppo ja nopea
  • Ilmainen varaus

Venuu on tapahtumatilojen varauspalvelu, josta löydät juhlapaikat, kokoustilat ja saunatilat helposti.

Löydä parhaat kokouspaikat

HUONE Kamppi / Leikkikenttä

HELSINKI Jos ajatus ei kokouksessa kulje muuten, laske alas liukumäkeä ja mieti sitten uudelleen. Eloisa, toimiva kokoushuone pienelle porukalle Helsingin ytimessä.

Suomenlinna / Piirtämö

HELSINKI Sympaattisen kahvilan yläkerrassa sijaitseva entinen piirtämö hurmaa valkoisilla lautalattioillaan ja Suomenlinnan lyömättömällä meritunnelmalla. Ideaali workshopeihin!

Saunat.fi Tapiola

ESPOO Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä sijaitseva moderni ja tyylikäs kokous- ja saunatila, jossa vietät kokouspäivän mukavasti.

Sarvikota

MÄNTSÄLÄ Elämykselliseen kokoukseen sopii lumoava kota metsän keskellä. Pyöreä kota kokoaa porukan yhteen, nauti päivän päätteeksi eräretkestä ja nokipannukahveista samaan syssyyn.

Ravintola Anna / Ravintolasali

JYVÄSKYLÄ Tyylikäs tila suuremmille kokouksille kaupungin sykkeessä. Helposti muunneltavaan tilaan saa tarjoilut suoraan Ravintola Annasta, eli kokouksen järjestäminen täällä on todella kätevää.

NOOA / Kabinetti

TURKU Aurajoen varrella silmä lepää ja ajatus kulkee. Yksityinen, moderni kokouskabinetti herkullisia herkkuja tarjoilevan ravintolan yhteydessä. Kokoustarjoilut – check!

MOW Supernova / Leeloo

TAMPERE Värikäs ja kompakti kokoustila trendikkään coworkingtilan yhteydessä on täydellinen ja toimiva paikka luoville palavereille.

Sokos Hotel Vaakuna / Luova Huone Renki

HÄMEENLINNA Leikkisä ja valoisa luova huone sykkii energiaa. Nykyaikainen tekniikka yhdistettynä muuntautumiskykyiseen kalustukseen toimii aina.

Pidä tehokas kokous! Venuu.fi:stä löydät kaikki Suomen parhaat vuokrattavat kokoustilat, kokouspaikat, neuvotteluhuoneet, neukkarit ja kokoushotellit kokouksiin, seminaareihin, palavereihin, neuvotteluihin ja tapaamisiin. Tiloja sekä pieniin kokouksiin että isoihin seminaareihin ja konferensseihin. Tyylikkäitä ja uniikkeja kokoustiloja johtoryhmän tapaamisiin sekä rentoja tiloja workshopeihin ja työpajoihin. Myös valmiita kokouspaketteja yrityksille! Paljon tiloja, joissa on langaton wifi, näyttö, kokoustarjoilut, videotykki, äänentoisto, sauna sekä muut modernit kokoustarvikkeet. Tutustu Suomen monipuoliseen ja uniikkiin kokoustilatarjontaan ja löydä ja varaa sopiva kokoustila tai kokouspaikka helposti Venuu.fi:stä!

Meihin luottavat