Ravintola Burn & Shine, jonka luomisesta vastaavat ravintoloitsijat Antti Asujamaa, Markus Murtovaara ja Anu Survo, on aistillinen makuelämys Helsingin sydämessä, Erottajalla.
Ravintola tarjoaa intiimin, 68 asiakaspaikkaisen ympäristön, joka sopien täydellisesti erilaisiin juhliin ja tapahtumiin. Koko ravintola tai osa siitä on mahdollista yksityistilaisuuksiin. Cocktail-tilaisuudet seisten onnistuvat jopa 100 henkilölle!
Ravintola yhdistää rohkeasti kaksi erilaista teemaa, Smokeryn ja Raw Barin, luoden karkean, mutta samalla äärimmäisen hienostuneen kokemuksen.
Smokeryn puolella makuelämykset lähtevät perusmauista ja leikittelevät rohkeasti makuaisteillasi. Ravintolan helmi on kuitenkin Raw Bar -tiski, joka hurmaa maanläheisellä tunnelmallaan ja huippuluokan tarjoilullaan. Täällä laatu ja tuoreus ovat avainasemassa, ja voit nauttia kampasimpukoiden, äyriäisten, lihojen ja monien muiden herkkujen ensiluokkaisesta mausta.
Burn & Shine ei myöskään jätä juomatarjontaa huomioimatta. Tarjolla on huolella valittuja viinejä, upea cocktailbaari sekä Olarin Panimon käsintehtyjä oluita. Tämä paikka on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisista juomista unohtumattoman aterian ohessa.
Burn & Shine mahdollistaa seurueellenne unohtumattoman illan täynnä huikean hyvää fiilistä ja makunystyröitä kutkuttavaa makumaailmaa.