Viihdy Turku Oy

Viihdy järjestää juhlat just teille!

Sanotaan että pidot paranee kun väki vähenee.. No, he eivät varmaan käyttäneet Viihdy Turku Oy:n palveluita. Viihdy järjestää juhlat rokkaavat alusta loppuun asti, olipa kyseessä sitten yritysjuhlat, tapahtumat tai illanistujaiset - aina omalla kulmalla.

Ota rennosti ja viihdy!

Nyt se paras osuus: Viihdy järjestää tapahtumat tarvittaessa alusta loppuun! Viihdy ideoi pienen tai suuren tapahtuman kanssanne, Viihdy hoitaa myös tilat ja kutsut. He myös teemoittavat tapahtumapaikan ja toteuttavat erikoisjärjestelyt. Itse tapahtumapäivänä Viihdy pystyttää, organisoi, isännöi sekä purkaa. Lopuksi he hoitavat myös siivouksen ja kiitokset asiakkaan suuntaan.

Ota yhteyttä ja suunnittele yhdessä Viihdyn kanssa teidän juttunne!

Kun haluat tuoda ihmiset yhteen, saada heidät nauramaan samaan tahtiin ja muistelemaan päivää vielä vuosienkin jälkeen… Silloin on aika järjestää kunnon juhlat! Ja siinä, jos missä, Viihdy on voittamaton!

Älä luule, että kaikki on jo nähty – Viihdy Turku tulee tekemään sinuun lähtemättömän vaikutuksen. Jokainen yksityiskohta suunnitellaan intohimolla ja ammattitaidolla, jotta Viihdy Turku voi tarjota sinulle ja vieraillesi unohtumattoman elämyksen.

Käy kurkkaamassa lisää Viihdy Turku Oy:n verkkosivuilta täältä!
Tapahtumatuotanto
TapahtumatuotantoYritysjuhlatJuhlatTilaisuudetJuonnotIsännöintiOrganisointi
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Turun alue
Tilaisuudet hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Viihdy Turku Oy