Via Deco

Via Deco – Kumppanisi elämäsi hetkiin!

Via Deco on aikaansaava, ammattitaitoinen ja idearikas kumppani monipuolisten tapahtumien ja juhlien järjestämisessä. Ammattitaitoinen tiimi loihtii ketterästi tilaisuuteen kuin tilaisuuteen asiakkaan toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden sekä yrityksen brändiin istuvia kokonaisuuksia.

Via Decon kattavaan palveluvalikoimaan kuuluu mm. somistuspalvelu, koristelupalvelu, hosting -palvelu ja anniskelupalvelu. Ulkoistamalla juhlien somistuksen ammattilaisen käsiin säästät aikaa ja saat takuulla teidän tarpeisiin istuvan kokonaisuuden! Vuosien varrella Via Deco on toteuttanut yritysjuhlia, tyhy-päiviä, PR-tilaisuuksia sekä tuotelanseerauksien somistuksia.

Via Decon somistusvuokraamossa on laaja valikoima erilaisia koristeita moneen eri teemaan ja tilaisuuteen. Tiimimme tuo, rakentaa ja purkaa somisteet siellä missä juhlat tapahtuvat – helppoa ja ketterää!
Somistevuokraus
SomistevuokrausSomistepalveluKoristepalveluHosting-palvelu
Sijainti:
Lahti
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Tampereen alue, Turun alue
Via Deco toteuttaa erilaisia tilaisuuksia avaimet käteen -periaatteella. Ulkoistamalla juhlien järjestämisen säästät aikaa ja saat unohtumattoman yritystatapahtuman – ammattilaisten toteuttamana!

Via Decon palveluvalikoimaan kuuluu mm.:
  • Somistuspalvelu
  • Koristelupalvelu
  • Hosting -palvelu
  • Anniskelupalvelu

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Via Deco