Valokuvaus Teija K.

Ikuista elämäsi ihanimmat ja tärkeimmät hetket valokuvaus Teija K:n avulla!

Kameran takaa löydät Teijan, joka on toiminut valokuvausyrittäjänä jo vuodesta 2016 lähtien. Teijan vahvuuksiin kuuluu häiden ja juhlien kuvaus.

Kuvattavana olo saattaa joskus hieman jännittää, mutta Teijan kanssa voit luottaa lämpimään ja ammattimaiseen kokemukseen. Upeiden valokuvien lisäksi Teija onkin saanut palautetta hyvistä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidoistaan sekä mallinohjauksesta muotokuvauksissa.

Teijalla on vuosien kokemus myös hotelli- ja ravintola-alalta, ja tämä onkin mahdollistanut asiakaspalvelutaitojen lisäksi myös sen, että Teija on päässyt kuvaamaan ruokia ja hotelli- sekä ravintolamiljöitä.

Insipiraatiota Teija saa kauniista esillepanoista, somisteista, valosta ja varjoista - puhumattakaan auringonnousuista ja -laskuista! Oli tarpeesi sitten ihmisten tai asioiden kuvaamisesta - Teijalta onnistuu taltioida hetket ja asiat kauniiksi muistoiksi kuvien muodossa.

Hää- ja tapahtumakuvaus on lähellä Teijan sydäntä, ja nämä ovatkin aina toinen toistaan upeampia kokemuksia niin kuvaajalle kuin kuvattaville! Hääpotretit voidaan ottaa mieleisessänne miljöössä, veden äärellä, metsässä tai urbaanissa kaupunkimiljöössä, mikä vain omimmalta tuntuu!

Teijalta onnistuu myös laadukkaat kuvat yritysten tapahtumista. Teijan kuvien avulla saatte ihanat muistot talteen organisaatiollenne ja pystyttekin käyttämään näitä vaikkapa nettisivuilanne, somekanavissa sekä uutiskirjeissä.

Huonoa kuvaussäätä ei Teijan mielestä ole, mutta mikäli myrskyn sattuessa Teija keksii kyllä sisätilat kuvauksille. Pimeyden yllättäessä hyödynnetään lisävaloja tai vaikkapa tähtisädetikkuja.

"Kuvista eri vuodenaikoina ja ikäkausina saa koottua ihania muistoja vaikkapa tauluihin, kehyksiin tai valokuvakirjoihin. Ikuistan mielelläni perhejuhlia, kastejuhlista valmistujaisiin, häistä syntymäpäiviin, hautajaisia unohtamatta. Myös yrityskuvaukset kuuluvat palveluihini, joten kun tarvitset kuvaajaa, ollaan yhteyksissä!"

Kurkkaa lisää Teijasta verkkosivuilta & somesta:
Kuvaaja
ValokuvausHääkuvausTapahtumakuvausHenkilökuvausPariskunnatPerheetJuhlat
Sijainti:
Kouvola
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kurkkaa kuvauksien hinnasto täältä!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Valokuvaus Teija K.