Valokuvaaja Riina Puonti

Etsitkö ammattitaitoista valokuvaajaa, joka osaa tallentaa elämäsi tärkeimmät hetket kauniisti ja arvokkaasti?

Valokuvaaja Riina Puonti on intohimoinen työssään ja taitava tallentamaan hetkiä, joita et halua unohtaa. Kuvaajana Riina panostaa siihen, että juuri sinä näet itsesi kauniina ja arvokkaana jokaisessa otoksessa. Riinan kuvauksissa ei tarvitse jännittää ja hänen kuvauksensa onkin rento ja hauska kokemus.

Hääkuvaus

Riina on huolellinen tekemisessään ja siksi ennen suurta päivää pääsettekin useampaan kertaan suunnittelemaan ja kertomaan omat toiveenne kuvauksesta Riinalle. Hää- ja tapahtumakuvauksessa Riinan vahvuuksiin kuuluu kuvien intiimi tunnelma, ja hän taltioikin kamerallaan hetkiä, joita useimmat eivät huomaa.

Kuvaajana Riina pyrkii ikuistamaan hääjuhlaa ja sen ohjelmanumeroita mahdollisimman monipuolisesti eri kuvakulmista, ja kärkkymään otollisia tilanteita. Ketään ei kuvata väkisin, mutta Riina pyrkii aina ikuistamaan jokaisen vieraan ainakin yhteen kuvaan.

Yrityskuvaus

Riinalta löytyy yrittäjille yrittäjän kuvapankki. Yrittäjän kuvapankki on yrittäjän tarinallinen kuvauskokonaisuus yritysviestinnän tueksi nettivisuille, palvelukuvausksiin ja sosiaaliseen mediaan.

Yrittähän kuvapankki sisältää laadukkaita, ajankohtaisia kuvia, joilla kuvitat oman yrityksesi tarinaa, kiteytät yritystoimintasi ytimen ja välität sen tunnelman myös asiakkaille.

Kuvauskokonaisuus on tehokas ratkaisu, jonka huolellisen suunnitelun avulla yrityksesi saa muutaman tunnin kuvausajalla kattavan gallerian monipuolisia kuvia.

Poterttikuvaus

Täydellinen potrettikuvaus onnistuu juuri sinulle, oli sitten kyseessä valmistujaiskuvaus, uudet edustuskuvat cv:ssä ja LinkedInissä, some-sisällön tukeminen tai odotuskuvaukset. Riinan potrettikuvauspaketti antaa sinulle ajattomia ja persoonallisia kuvia, jotka voit valita esivalintagalleriasta juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Kuvausideoita suunnitellaan aina käyttötarpeidesi mukaan, ja Riina tarjoaa kattavasti vinkkejä kuvauspaikan valintaan ja kuvauksen valmisteluun.

Jos odotat lasta, suositus raskauskuvauksen toteuttamiseen on puolenvälin jälkeen, kun vatsa on jo selvästi esillä, mutta ei kuitenkaan vielä laskeutunut. Riinan avulla pääset tallentamaan tämän ainutlaatuisen ajan elämässäsi, jotta voit muistella sitä lämmöllä ja ilolla tulevaisuudessa!


Käy kurkkaamassa lisää Riinasta täältä!
Valokuvaaja
ValokuvausHääkuvausTapahtumakuvausDokumentointiHenkilökuvausOdotusPariskunnatPerheetPotretti
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Porin alue, Turun alue
HÄÄKUVAUS 8H - 1490€

HÄÄKUVAUS 10H - 1750€

HÄÄKUVAUS 12H - 1950€

Kaikkiin paketteihin sisältyy:
 • Tutustumispuhelu tai tapaaminen
 • Hääpalaveri mieluiten kasvotusten / teamsilla
 • Sovitun tuntimäärän mukainen dokumentaarinen kuvaus, aikaikkunan mukaisesti esimerkiksi koko päivä kuvauksessa aamuvalmisteluista iltajuhlaan tai valintanne mukaan lyhyemmin.
 • 8 tunnin paketissa 400+ huolellisesti peruskäsiteltyä kuvaa päivästä, 10 ja 12h paketeissa 700+ kuvaa.
 • Potretit miljöössä
 • Vihkikuvaus
 • Hääparin toiveiden mukaan voin kuvata galleriaan mukaan myös trendikkäitä flashlight-potretteja ja juhlakuvia suoralla salamavalolla.
 • Sneak peek- kuvat seuraavana päivänä
 • Nettikokoiset kuvat salasanallisessa verkkogalleriassa toimitettuna 3-6vk kuluessa, gallerian voi näppärästi jakaa myös vieraille
 • Korkearesoluutioiset kuvat muistitikulla kotiin toimitettuna, lisänä muutamia 10 x 15 cm taideprinttejä päivästänne.
 • Kuvien täysi käyttöoikeus
 • Matkakulut Turun alueella

Muut hääkuvaukset:
VIHKIMINEN JA POTRETIT - 890€
HÄÄPOTRETIT- 650€
HÄÄJUHLAN KUVAUS - 6H 1000€

Muut kuvaukset:

Yrittäjänkuvapankki - 450€
Stoori-kuvauspaketti - 390€


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Riina Puonti
Valokuvaaja Riina Puonti