Valokuvaaja Markku Pajunen

Jos tarvitset laadukkaita kuvia tapahtumistasi, yrityksestäsi tai sen henkilöistä/tuotteista, niin tulit oikeaan osoitteeseen. Olen kansainvälisesti palkittu valokuvaaja pääkaupunkiseudulta, mutta kalustoni kanssa liikun kauemmaksikin. Referenssinä voin mainita mm. Foto Finlandia sarjavoitto kuvituskuvissa 2018 ja EISA Photo Maestro titteli 2019.

Tyylilleni ominaista on huumori ja jonkin verran dramaattisuus, mutta asiakaskuvaukset teen tietysti sinun toiveitasi kuunnellen. Yhdessä ideoimme ja toteutamme valokuvauksen sinun tarpeittesi mukaisesti. Jokainen asiakas ja toimeksianto ovat erilaiset. Henkilöt, tilanteet, tunnelmat, toivomukset ja tarpeet kuvista sekä niiden määristä vaihtelevat. Tämä sopii erinomaisen hyvin persoonaani. Perusluonteeltani olen rauhallinen ja mukaudun uusiin tilanteisiin. Aiemmin yritysmaailmassa työrupeaman tehneenä, tiedän mitä täsmällisyys, tehokkuus ja luotettavuus käytännössä tarkoittavat. Pidän kiinni siitä minkä lupaan!

Repertuaariini kuuluvat mm. yritys-, tapahtuma-, henkilö-, muoto-, mainos- sekä tuotevalokuvaus. Eikö listassa ole tarvitsemaasi? Eipä hätää, sillä kuvaajana olen monipuolinen. En pelästy uusiakaan aihealueita. Joten ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Oheiseen portfolioon on kerätty otoksia erilaisista tapahtumista. Käy tutustumassa muihin kuviini www-sivuillani.

Tapahtumakuvaaja
ValokuvausTapahtumakuvausYrityskuvausJuhlakuvausHenkilöstokuvausMainoskuvausTuotekuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Teen sen minkä lupaan, korkealla laadulla, persoonallisesti ja aikatauluista kiinni pitäen. Tutustu kuviini ja pyydä tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Markku Pajunen
Make Photo