valojamusavuokraus.fi

Vuokraa valot ja äänentoisto häihin, pikkujouluihin tai muihin pieniin tapahtumiin!

valojamusavuokraus.fi valikoimasta löydät niin tunnelma- kuin discovalot sekä äänentoistolaitteet pienistä paketeista suurempiin kokonaisuuksiin. Juhla kuin juhla jää jokseenkin vaisuksi ilman oikeanlaista valaistusta tai musiikkeja, ja sopivalla paketilla pystytään tilaisuuteen luoda juuri toivomanne tunnelma!

Laitteet on mahdollista noutaa itse yrityksen varastolta Itä-Helsingistä tai voitte jättää kuljetuksen ja asennuksen ammattilaisten hoidettavaksi, jolloin voit itse ottaa rennosti ja keskittyä muihin tilaisuuden osioihin. Kuljetukset ovat mahdollisia koko Uudenmaan alueella – kysy tarjous.

Pääsääntöisesti laitteita vuokrataan esimerkiksi viikonlopun ajaksi, mutta pidemmätkin vuokra-ajat ovat mahdollisia. Kysy rohkeasti lisätietoja ja suunnitellaan juuri teille sopiva paketti!
Ääni- ja valotekniikka
SpottivalotDiscovalotÄänentoistoKaiuttimetMikseritMikrofonitvahvistimetJohdot
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Porvoon alue
TUNNELMAVALOT

Valoilla voidaan monipuolisesti luoda juuri oikeanlainen tunnelma juhliin. Kompaktit LED-spotit sopivat niin rauhallisen ja elegantin häävalaistuksen luomiseen, kuin villimpäänkin illanviettoon kotibileissä tai häiden jatkoilla. Valojen käyttötarkoitusta on helppo muuttaa myös kesken juhlien - alkuillasta voidaan värjätä seiniä yksivärisesti ja loppuillaksi muuttaa koko juhlatila musiikin tahdissa sykkiväksi tanssilattiaksi. Valot ovat helppokäyttöisiä eivätkä pienen virrankulutuksen vuoksi kuumene lainkaan.

Led-spotit 8 kpl - 80€/Viikonloppu (pe-ma)
  • Helppokäyttöisiä ja tehokkaita led-valoja jotka toistavat kaikkia värejä sekä uv-valoa. Voidaan asettaa tietylle värille, musiikkiin reagoiviksi tai automaattiohjelmille.

Valoketju 10m - 20€/Viikonloppu (pe-ma)
  • Himmennettäviä, lämpimän sävyisiä led-valoja ketjutettuna.

DISCOVALOT

Discovaloilla saadaan aikaan todellinen biletunnelma ja varmistetaan taatusti ikimuistoiset juhlat. Valot toimivat parhaiten savukoneen kanssa, jolloin valojen säteet tulevat näkyviin.

Discovalopaketti, pieni - 85€/Viikonloppu (pe-ma)
  • Sisältää yhden Cameo Multi FX Bar EZ -valosetin telineellä ja kaukosäätimellä sekä savukoneen. Valoille on kätevä kuljetussalkku. Voidaan asettaa tietylle värille, musiikkiin reagoiviksi tai automaattiohjelmille. Sopii esim. kotibileisiin ja pienehköihin juhlatiloihin. Pakettiin lisättävissä led-spotteja 10€/kpl sekä led-discopalloja 15€/kpl.

Discovalopaketti, suuri - 129€/Viikonloppu (pe-ma)
  • Sisältää kaksi Cameo Multi FX Bar EZ -valosettiä telineillä ja kaukosäätimellä sekä savukoneen. Voidaan asettaa tietylle värille, musiikkiin reagoiviksi tai automaattiohjelmille. Valoille on kätevä kuljetussalkku. Sopii esim. suuriin kotibileisiin ja juhlatiloihin. Pakettiin lisättävissä led-spotteja 10€/kpl sekä led-discopalloja 15€/kpl.

Savukoneen savu on täysin vaaratonta. Myös kuljetus ja asennus on sovittavissa. Kysy rohkeasti lisätietoja erilaisista valoista!


ÄÄNENTOISTO

Laadukas kaiken sisältävä äänentoistopaketti tapahtumiin, juhliin, pikkujouluihin, puhetilaisuuksiin yms. Äänentoistolaitteet ovat helposti asennettavia ja käytettäviä eivätkä vaadi aiempaa kokemusta.

Saatavilla kolme erilaista valmispakettia:

Pikkusetti – 99€/viikonloppu (pe-ma)
  • Sisältää kaksi helppokäyttöistä aktiivikaiutinta jalustoineen, mikrofonin (Shure SM58), mikserin, sekä johdot.
  • Puhetilaisuuksiin ja taustamusiikkia varten, suositellaan alle 100 hengen tilaisuuksiin. Mahtuu henkilöautoon.

Juhlasetti – 139€/viikonloppu (pe-ma)
  • Sisältää kaksi aktiivikaiutinta jalustoineen, subwooferin, mikrofonin (Shure SM58), sekä johdot.
  • Häihin, pikkujoululuihin, kotibileisiin ja muihin juhliin. Puheisiin ja musiikille. 0-150 hengen tilaisuuksiin. Mahtuu henkilöautoon.

Kuljetus ja asennus saatavilla lisämaksusta. Kerro rohkeasti tarpeistasi jotta voimme katsoa sopivan paketin juuri sinulle! Myös pidemmät vuokra-ajat mahdollisia.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
valojamusavuokraus.fi