Vaikuttaja-juontaja Ville Viholainen

Järjestätkö koko perheen tapahtumia? Haluatko tapahtumaasi tunnetun juontajan, joka saa sekä lapset että aikuiset viihtymään ja hymyilemään? Vihdoin se on löytynyt, koko perheen vaikuttaja, joka taitaa myös juontamisen! Ville Viholainen eli Koti-iskä88, on valmiina hyppäämään mikrofonin varteen ja pitämään tunnelmaa yllä tapahtumassasi!

Somevaikuttajana tunnettu Ville eli koti-iskä88 taitaa juontamisen lämmöllä ja varmalla otteella. Ville on helposti lähestyttävä, rauhallinen ja aina pieni pilke silmäkulmassa. Juontajana hänestä saa luotettavan, tilannetajuisen, avarakatseisen ja sanavalmiin luottopelaajan.

IG:ssä koti_iska88official on lähes 20 tuhatta seuraajaa. Kanavallaan Ville antaa vertaistukea ja huumoria perhe-elämän aalloissa seilaaville. Koti-iskä88:n teos, vanhemmuuteen liittyvä esikoiskirja, Pätkäöiden sankarit (Otava) julkaistiin 2019. Somevaikuttajana Ville on tottunut esiintymään myös erilaisissa paneelikeskusteluissa ja tv-haastatteluissa

Villen somekanava Koti-iskä88 tuo vertaistukea ja huumoria perhe-elämän aalloissa seilaaville. Vanhemmuuteen liittyvä esikoiskirja Pätkäöiden sankarit (Otava) julkaistiin 2019. Somevaikuttajana Ville on tottunut esiintymään myös erilaisissa paneelikeskusteluissa ja tv-haastatteluissa.

”Ville antoi Linnan Business Turnajaisten* finaalin juontajana tilaisuudella asiantuntevan ja vakuuttavan lisän. Kilpailijoiden ja tuomareiden haastattelut olivat erittäin ammattitaitoisesti ja selkeäsanaisesti hoidettu. Ville oli perehtynyt substanssiin, lukuisiin kilpailijoihin ja heidän kilpailuideoihin. Tilaisuus pysyi monimuotoisuudestaan huolimatta aikataulussa ja kiinnostavana erinomaisen juontajan johdosta! Villellä on sopivasti karismaa ja rohkeutta pitää tilaisuus hienosti kasassa – suosittelen!”
- Kati Tiitola, markkinointi- ja viestintäpäällikkö / Linnan Kehitys Oy


*Linnan Business Turnajaiset on hämeenlinnalaisten yritysten oma valmennusohjelma ja -yritysideakilpailu, joka huipentuu finaaliin jossa on jaossa 85 000 euroa.

Villen aiempia tehtyjä keikkoja mm:

  • Perheystävällinen työelämä -seminaari, hybriditapahtuman juonto, tilaaja: Mothers in Business MiB ry
  • Isot Koneet -tapahtuma Tampereen keskustorilla 2022 - tapahtuman juonto, tilaaja: Tampereen Messut
  • TEKIJÄ-tapahtuma 2022 – Stream-tapahtuman juonto.
  • Linnan Business Turnajaiset 2021 – tapahtuman juonto ja haastattelut.
  • Kirjamessut 2019, paneelikeskusteluihin osallistuminen. Tilaaja: Otava
  • Minilapsifoorumi – Keynote-puheenvuoro ja työpajan moderointi. Tilaaja: Sosiaali- ja terveysministeriö
Juontaja
JuonnotHaastattelutPaneelikeskustelut
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Maikki Media on Suomen ainoa pelkästään juontajien välitykseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, joka tuntee jokaisen välittämänsä tekijän. Maikin listoille poimittujen juontajien ammattitaito ja juontotyyli on varmistettu koulutuksen kautta, jotta osaamme varmasti valita juuri Sinun tapahtumaasi sopivan luottojuontajan!

Maikilta löydät myös uudenlaiset juontokonseptit sillon, kun kaipaat tapahtumaasi jotain erityistä. Esimerkiksi pianisti-juontaja nostaa säestyksen avulla tapahtuman tunnelman aivan uudelle tasolle ja standup -juontaja tuo puolestaan tapahtumaan huumoria ja saa yleisön nauramaan. Tärkeintä on kuitenkin aina juontojen sujuvuus, tapahtuman tavoitteen edistäminen sekä luotettava palvelu.

Kerro toiveistasi ja tarpeistasi juonnolle, niin suunnitellaan kuka Maikki Median juontajista tähän sopisi parhaiten sekä räätälöidään tarjous juuri teidän tapahtumaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Maikki Media oy