Tuukka Kiviranta

Tuukka Kiviranta on Seinäjoelta kotoisin oleva valo- ja videokuvaaja, jonka monipuolisesta palvelusta löydät kaikki tarvitsemasi palvelut upeiden kuvausten toteutukseen!

Kattavasta kuvausvalikoimasta löytyy välineet ja osaaminen mm. laadukkaaseen valo- ja videokuvaukseen, kopterikuvaukseen sekä laajempiin videotuotannon kokonaisuuksiin.

Jokainen kuvattava tilaisuus on erilainen kokonaisuus. Siksi Tuukka suunnittelee jokaisen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiset toteutukset yhteistyössä toimeksiantajan kanssa. Tuukan toimipiste ja studiot sijaitsevat Seinäjoella, mutta kuvauksia on mahdollista järjestää missä päin Suomea tahansa – joskus ulkomaillakin!

Videokuvaus:
  • Tuukan erikoisosaamista ovat mm. yritysvideot, mainosvideot, tapahtumakuvaus, tv-mainokset, dokumentaarinen hääkuvaus sekä henkilökuvat.
  • Videotuotannot suunnitellaan aina yhteistyössä asiakkaan kanssa – tarpeet ja toiveet huomioiden!
  • Asiakas saa videototeutuksista aina valmiiksi editoidut ja käsitellyt kokonaisuudet, jotka on suunniteltu ja toteutettu kaikille alustoille.
  • Videoihin onnistuu myös tekstitykset ja käännöstyöt.

Hääkuvaus:
  • Dokumentaarinen hääkuvaus sisältää aamun meikkaukset ja valmistautumiset, vihkimisen kuvauksen, viralliset hääpotretit sekä hääjuhlan taltioimisen.
  • Hääpari saa kaikki kuvat itselleen täydellä käyttö- ja teettämisoikeudella ilman kuvien päällä olevaa kuvaajan logoa.
  • Käsiteltyjä kuvia tulee koko päivältä yleensä noin 400-500. Koko kuvaläjä tulee hääparille noin viikossa – Tuukka hoitaa myös heti seuraavaksi päiväksi käsitellyt muutamat kuvat, että hääpari saa päivittää somet sun muut tuoreeltaan.
  • Kuvaus sisältää aina suunnittelupalaverin hääparin kanssa.
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausVideokuvausKopterikuvausVideotuotantoYritysvideotMainosvideotTapahtumakuvausDokumentaarinen hääkuvaus
Sijainti:
Seinäjoki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokaiset kuvaukset ovat omanlaisensa kokonaisuus, joka räätälöidään aina yhteistyössä asiakkaan kanssa kunkin tilaisuuden tarpeiden mukaan – kysy siis tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Tuukka Kiviranta
Tuukka Kiviranta Oy