Tusman Studio

Tapahtuma- , taide- ja ruokakuvauksiin erikoistunut Tusman Studio tuottaa erittäin laadukkaita valo- ja videokuvauspalveluita. Tusman Studion päävalokuvaaja ja visuaalinen artisti Aman Askarizad tekee projekteissaan yhteistyötä eri alojen ammattilaisten kanssa, riippuen aina kunkin projektin luonteesta, jotta asiakkaan toive saavutetaan mahdollisimman kattavasti.

Tapahtumissa valokuvaaja onnistuu ikuistamaan aidot tilanteet, tunteet ja tunnelman. Askarizadin ammattitaito takaa sen, että unohtumattomat hetket jäävät muistoihin myös kameran linssin kautta. Niin yksityiset intiimit juhlat, kuin yrityksen suuret tapahtumat saadaan aina luonteensa mukaisesti taltioitua.

Taiteen ja taidenäyttelyiden kuvaaminen vaatii äärimmäistä tarkkuutta ja tietoutta niin värin, valon kuin kuvakulman osalta, jotta ne saadaan ikuistettua mahdollisimman realistisina. Ammattimaisten varusteiden avulla Tusman Studio tuottaa poikkeuksellisen laadukkaita ja yksityiskohtaisia valokuvia taiteesta. Lisäksi se mahdollistaa taide- ja museonäyttelyiden taltioimisen muun muassa nettialustoille ja arkistointitarkoitusta varten.

Kuten myös tapahtumien ja taiteen parissa, valokuvaajan työssä ei ole laadusta tingitty ruokakuvauksien parissa. Ammattitaitoisten ruokastylistien kanssa työskentely edesauttaa herkullisten ja esteettisten lopputulosten saavuttamisessa.

Olethan rohkeasti yhteydessä, ja kysy lisää eri mahdollisuuksista. Oli sitten kyse juhlista, yritystapahtumasta, messuista tai vaikka ravintolasi tai catering-palvelusi markkinoinnista laadukkaiden annoskuvien kautta, Tusman Studios:in Aman Askarizad taltioi ne vankalla ja varmalla osaamisella.

Tusman Studio palvelee koko Suomen alueella, ja sinua voidaan palvella näillä kaikilla kielillä: englanti, persia, kiina & turkki.
Valo- ja videokuvaaja
ValokuvausVideokuvausTapahtumakuvausRuokakuvausTaidekuvausNäyttelykuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
HInta alkaen 250 €
  • Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv.

Pienet tapahtumat 200 € / ensimmäinen tunti
  • Sisältää muun muassa avajaiset, juhlat yms.
  • Ensimmäinen tunti 200 €
  • Lisätunnit 125 € / h
  • Yritysasiakkaille hintaan lisätään alv.

Suuret tapahtumat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti
  • Sisältää muun muassa yritystapahtumat, ruokakuvausprojektit yms.


Huom. Helsingin ulkopuolisiin projekteihin lisätään matkakulut.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Aman Askarizadmasouleh
Tusman Safar Oy