Trubaduuri Sonja Pajunoja

Sonja Pajunoja on helsinkiläinen näyttelijä, laulaja ja muusikko. Hän keikkailee kitaransa kanssa ja tulkitsee niin herkkiä rakkauslauluja kuin meneviä bilebiisejä. On sitten kyseessä synttärit, nimiäiset, muistojuhla tai vaikkapa firman pikkujoulut, ohjelmistosta löytyy aina tapahtumaan sopiva kattaus kappaleita. Sonja huomioi toivegenret ja -biisit, sekä sisällyttää tarvittaessa äänentoistolaitteiston mukaan tarjoukseen.

Sonja on esiintynyt eri kokoonpanoin vuodesta 2009 ja keikkoja on kertynyt satoja. Näyttelijänä hän on työskennellyt teattereissa ympäri Suomen, niin musikaaleissa kuin puhenäytelmissä. Hänen äänensä löytyy myös useista lasten animaatioista. Äänirooleista mainittakoon mm. keväällä 2024 elokuvateattereihin tuleva elokuva Perhosseikkailu, jossa hän ääninäyttelee Jennikan roolin.

"Huippusuositus Sonjalle! Upea ääni, valovoimainen ja sympaattinen esiintyjä, mikä vaan genre hallussa!" - juhlavieras 12/2023

Mikäli toivot suurempaa kokoonpanoa, trubaduurin mukaan saa helposti tilattua esimerkiksi viulistin tai saksofonistin. Tsekkaa myös Bilebändi Soulmost!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus :)
Trubaduuri
TrubaduuriYksityistilaisuudetYritystilaisuudetPopKitara
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Sonja Pajunoja
Trubaduuri Sonja Pajunoja