Trubaduuri MJ Kangasniemi

Kun MJ Kangasniemi on mestoilla niin voi olla varma, että sekä kitara että tunnelma ovat viimeisen päälle vireessä!

Hänen esiintymisestä välittyy intohimo musiikkia sekä esiintymistä kohtaan, ja meininki on niin rentoa, että ujompikin uskaltaa laulaa messissä. Esiintyminen on positiivista, energistä ja läpi illan säilyy hyvä flow. Hänellä on kyky luoda hyvä yhteys yleisöön heti alkumetreiltä ja taito kommunikoida sekä havainnoida mitä yleisö haluaa ja kaipaa.

Erittäin lahjakas kaveri musiikillisesti, joka osaa soittaa ja laulaa biisejä monella eri tyylillä! Jos haluat hyvät bileet, lämmin suositus ottaa MJ Kangasniemi esiintymään!

Asiakkaiden kokemuksia:
"Olen tilannut Matiaksen yritykseni tapahtumiin jo neljästi. Syy selkeä; Energia ja meininki on aina 10/10 ja hän on joka kerta saanut tunnelman kattoon. Hän osaa lukea yleisöä ja vetää itsevarmasti isojakin biisejä ja mikä tärkeintä, energia huoneessa on joka kerta ihan huippu! Illat on päättynyt aina siihen, että yleisö huutaa ”We want more” niin että ikkunat helisee. Suosittelen lämpimästi MJ Kangasniemeä sinunkin tilaisuuksiin!"

- Toimitusjohtaja/Pikkujoulut

Trubaduuri
PopRockIskelmäSuomi-popKlassikotUlkomaiset hitit
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne sekä tarpeistanne – paluupostina saatte juuri teille räätälöidyn tarjouksen!

Turbaduuri MJ Kangasniemen kotipaikka on Jyväskylä, mutta keikkoja on mahdollista järjestää ympäri Suomea.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Matias Kangasniemi
Trubaduuri MJ Kangasniemi