H-P Siikasaari Trubaduuri

Trubaduuri HP Siikasaari on helsinki­läinen kolmannen polven muusikko; tyylikäs laulaja, pianisti sekä kitaristi, joka on jo yli 10 vuoden ajan keikkaillut ja järjestänyt ohjelmatoimiston tavoin live-musiikkia monenlaisiin tilaisuuksiin (yritysjuhlat, häät, synttärit, hautajaiset jne). Usein tunnelman kohottajaksi riittää tilaisuuksiin pelkkä trubaduuri; mies, kitara ja huuliharppu. HP soittaa lisäksi pianoa, jolloin samaan keikkaan voi yhdistää sekä kitaralla että pianolla säestettyjä kappaleita.

HP on valmistunut Helsingin Pop & Jazz Konser­vatoriosta ammattimuusikoksi, soittanut trubaduurikeikkojen lisäksi monissa bändeissä (mm. Boston Promenade Big Band, & Jean S) sekä työskennellyt monipuolisesti musiikkialalla studio­muusikkona ja biisintekijänä monille Suomen etu­rivin artis­teille (sävellyksiä mm. Robin, Pyhimys, Suvi Teräsniska ja studiomuusikkona mm. Evelina, Pauli Hanhiniemi, Vain Elämää-sarja).

Trubaduuriohjelmisto koostuu suurimmaksi osaksi koti- ja ulkomaisista pop/rock-klassikoista 60-70-luvulta tähän päivään (The Beatles, Neil Young, CCR, J. Karjalainen, Irwin, Juice, Kari Tapio, Avicii, Ed Sheeran, Coldplay jne…). Biisejä löytyy kyllä ihan laidasta laitaan, ei huolta! Trubaduuriesityksen pituus voi olla yhdestä biisistä pariin kolmeen tuntiin.

Kysy myös tarpeen mukaan isompia kokoonpanoja!
Trubaduuri
KitarasäestysPopRockKlassikotHuuliharppu
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Hinnoittelusta sovitaan tapauskohtaisesti, muun muassa keikan pituudesta riippuen. Kerro toiveesi ja kysy tarjous!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
HP Siikasaari
Siikasaari