Tomi Jaakkola

Tomi Jaakkola on entinen kilpajudoka, liikunta-alan yrittäjä ja isä. Tomi kertoo puheenvuorossaan avoimesti ja rehellisesti oman tarinansa, josta ei vastoinkäymisiä ja käänteitä puutu.

Tarina antaa kuulijalle intoa tulevaan, toimintakykyä ja motivaatiota toteuttaa omia unelmia. Tomi Jaakkolan motivoiva puhe herättää kuulijan pohtimaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan ja sen heijastumisesta lähiympäristöön; perheeseen, ystäviin ja työympäristöön.

Puheenvuoro on tiimeille, jotka kaipaavat inspiraatiota, työkaluja haasteiden käsittelyyn sekä rohkeutta kulkea kohti unelmia.

Tomi on tehnyt isoja valintoja tavoitellessaan unelmiansa kamppailu-urheilijana sekä siirtyessään yrittäjäksi. Kilpailu-uran aikana hän otteli yli 500 ottelua ympäri maailmaa, jonka aikana Tomi voitti mm. 10 suomenmestaruutta eri lajeissa. Elämä muuttui kuitenkin radikaalisti, kun hänen tyttärellään todettiin vaikea diagnoosi. Muutos sysäsi Tomin polulle, jonka tarinassa nousee esille omista energiavaroista huolehtiminen ja sen vaikutus kaikkiin muihin elämän osa-alueisiin.

Jos etsit luentoa, joka herättää tunteita ja innostaa sinua elämään haluamasi tavalla, tämä on sinulle.

Asiakaspalautteita:

”Tomi on kyllä äärimmäisen innostava hahmo. Kun katsot Wikipediasta kohdasta määritelmän sille työelämässäkin peräänkuulutetulle ”hyvälle, osaavalle tyypille” niin löydät Tomin nimen ja kuvan. Tomin kokemus hyvinvointiin, motivointiin ja jaksamiseen liittyvissä asioissa välittyy kuulijalle inspiroivassa, mutta totuudenmukaisessa puheenvuorossa. Kaikki ei aina mene putkeen, eikä pidäkkään, mutta periksi ei saa antaa ja virheistä oppii.” -Niina Ketolainen / Fujitsu Finland Oy

”Vietimme työpaikan tiimipäivää Ahjo Training Centerissä ja pääsimme testaamaan TFW-treeniä ja tutustumaan kamppailulajeihin. En olisi uskonut, kuinka hauskaa treenaaminen voi olla! Hiki virtasi, mutta silti ehdittiin nauraa paljon. Tuntuu, että päivän jälkeen tunsin tiimikavereita paremmin. Myös yrittäjä Tomi Jaakkolan yrittäjätarina oli tosi kiinnostavaa ja inspiroivaa kuultavaa. Vahva suositus kaikille, jotka miettivät missä viettää työhyvinvointipäivää!” -Ulla Alakangas / StartUp School
Motivaatiopuhuja
MotivaatioYrittäjyysHyvinvointiUrheilu
Sijainti:
Kerava
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Kysy rohkeasti tarjous, niin luodaan juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

Teemat
  • Fighter Mindset
  • Hyvinvointi
  • Haasteista vahvemmaksi
  • Unelmat todeksi
  • Yhdessä pidemmälle

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Tomi Jaakkola