The Party Selection

The Party Selection on bilebändi jonka veri sykkii musiikille!

Ammattimuusikot, jotka toimivat myös popmusiikin opetustehtävissä eri oppilaitoksissa takaavat groovaavat ja energiset sovitukset sekä loistavan liveshown!

Häät, synttärit, firmajuhlat, pikkujoulut, kesäjuhlat tai vaikkapa ravintolasi teemabileet-
Meiltä taittuu kaikki Funkista Valssiin!

____________________________________________________________

"Kiitos tuhannesti! Hääjuhlamme meni nappiin ja olitte iso osa sitä. Veditte huikeen hyvin!! Saatiin vierailta paljon kiitosta, musiikista. Lyhyesti sanottuna kaikki meni paremmin kuin uskalsin edes toivoa, 10+"

"Mielettömän hyvää musiikkia tarjositte meille ja saitte kaikki mukaan tanssilattialle! Ihania ja ammattitaitoisia muusikoita! Kiitos, olipas mielettömät juhlat!"

"Kiitos aivan mahtavasta keikasta! Saitte loistavalla tavalla ihmiset innostumaan tanssilattialla. Ollaan todella tyytyväisiä ja suosittelen kyllä eteenpäin teitä!"

"Aivan superiso kiitos koko poppoolle! Teitte illasta aivan unohtumattoman! Moni kyseli teidän tietoja jo, eli saattaa olla että keikkaa pukkaa tulevaisuudessa."

Bilebändi
FunkGrooveBileklassikotPopRockSuomi-popIskelmäDiscoSoulValssi
Sijainti:
Tuusula
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Kouvolan alue, Lahden alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous keikasta!

Kysymyksiä ja vastauksia

Minkä hintainen bilebändi olette?

  • Olemme keskihintainen bilebändi. Koska suurimmalla osalla bändimme jäsenistä on myös säännöllinen päivätyö musiikin parissa, voimme pitää keikkahinnoittelumme maltillisena.

Kauanko bilebändinne keikka yleensä kestää?

  • Bändimme soittaa yleensä noin 2 tuntia. Tämän voi pilkkoa esimerkiksi kahteen tunnin settiin tai kolmeen noin 40 minuutin mittaiseen settiin.

Miten keikka maksetaan, haluatteko varausmaksun?

  • Me emme peri varausmaksua. Keikan voi maksaa esiintymisen yhteydessä tai sovitusti jälkikäteen, joko käteisellä tai laskulla. Kaikista maksuista asiakas saa luonnollisesti kuitin.

Mites äänentoisto ja valot?

  • Äänentoisto ja valot kuuluvat aina hintaan. Äänentoistoon löytyy kolme erittäin laadukasta vaihtoehtoa pienen klubin tarpeista aina suurempaan halliin saakka.
  • Miksauspöytä ei vaadi tilaa yleisöstä, koska miksauspöytänämme toimii iPad. Tuomme mukanamme myös esiintymistekniikan näyttävine liikkuvine valoinen ja savukoneineen.

Soitatteko lujaa?

  • Aidoilla intrumenteilla soitettu musiikki on aina jonkin verran äänekkäämpi kuin esimerkiksi tallenteilta tai suoratoistopalveluista soitettu musiikki. Huomioimme kuitenkin niin tilan, kun tilaisuudenkin esiintyessämme.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
The Party Selection