The Dick Hawks

The Dick Hawks on neljän naisen showbändi, joka keikkailee sähköisellä kokoonpanolla rummut, basso, kitara, koskettimet ja upea moniääninen laulu.

The Dick Hawks esittää omaa musiikkiaan, mutta myös rankalla kädellä sovitettuja Finnhitsejä. Haukkakeikat ovat erittäin tanssittavia; yleisö pääsee pyörähtelemään niin suomi-iskelmän ja rokin, kuin vaikkapa lattarin hengessä.

Erityisen hyvin The Dick Hawks sopii pikkujouluihin ja syntymäpäiväjuhliin, mutta haukat on myös bongattu esiintymässä puoluekokouksessakin, sekä tukikonserteissa.

Haukkakeikka on yleisölle takuuvarmasti hauska, sillä siskosten show perustuu riehakkaaseen musiikkiin ja verbaaliseen iloitteluun biisien välissä. Haukkojen keikoilla vitsit ovat aina tuoreita ja ennenkuulumattomia. Shown aikana haukat ei säästele itseään - mutta ei myöskään yleisöä, ja siitähän se yleisö tykkää!

Uskollisimmat haukkafanit löytää tällä hetkellä Keski-Suomesta, mutta haukat voivat lennähtää myös mihin tahansa muualle Suomeen.

Haukat esiintyvät suomeksi; keikoilla soitetaan usein esimerkiksi biisit Iloinen porttikieltolaulu, Apinan vieressä ja Huulikiiltoaddiktio. Haukoilta onnistuu myös tehdä esimerkiksi synttärisankarille ainutlaatuinen biisi, joka on loistava aineeton lahja.

Rooliasuistaan huolimatta haukkabändi pystyy esiintymään myös perheystävällisesti lasten kuullen.

Tilaa The Dick Hawks ilahduttamaan ja yllättämään vieraasi ja kohottamaan tunnelma lentoon! Huulikiiltoaddiktioon ei hoitoon oo, mutta tylsyyden karkoitukseen on: The Dick Hawks!
Bändi
Suomi-iskelmäRockLattari
Sijainti:
Jyväskylä
Toiminta-alue:
Koko Suomi
The Dick Hawksien keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
The Dick Hawks