The Aftershaves

Tervetuloa bilebändien ykkösvalintaan – The Aftershaves!

Tämä yhdeksän henkilön voimin operoiva yhtye on loistava valinta niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin. Yhtyeessä on peräti viisi valovoimaista solistia, minkä ansiosta laulut soivat isosti stemmoissa, tunnelma kohoaa ja jalat vievät tanssilattialle kuin itsestään.

The Aftershavesin ohjelmisto on täynnä monipuolista musiikkia, jossa yhdistyy rockin ja popin parhaat puolet. Yhtyeen käsittelyssä ovat mm. Backstreet Boys, Prince, ABBA, Bruno Mars, Queen, Olavi Uusivirta, Spice Girls, Dua Lipa - ja lista jatkuu. Laaja kattaus takaa, että jokainen löytää varmasti suosikkinsa.

The Aftershaves takaa monipuolisen soundin ja energisen show'n ja on täydellinen valinta juuri teidän yritystilaisuuksiin.

The Aftershavesin keikoilla vauhti ei hidastu hetkeksikään, sillä vaihtuvien solistien energia ja taitava stemmalaulu pitävät yleisön otteessaan. Yhtyeen keikat ovat aina täynnä iloista tunnelmaa ja tanssijalkojen vipattelua.

Valitse The Aftershaves yksityis- tai yritystilaisuuteesi ja varmista, että juhlistasi tulee unohtumaton!

  • Lue lisää bändistä täältä
  • Bändin ohjelmiston voit käydä katsomatta tästä
  • Videot Aftershavesin esiintymisestä voit kurkata täältä
  • Usein kysytyt kysymykset löydät täältä.
Bilebändi
PopKevyempi rockSuomipopRockBilebändiYritystapahtumatYksityistilaisuudetHääbändi
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue, Porvoon alue
Veloitamme arki-iltojen ensiintymisistä 2200 euroa, sillä joudumme todennäköisesti joustamaan päivätöistämme. Viikonlopun esiintymisistä veloitamme 1900 euroa.

Mainitut hinnat pätevät Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Muualla tapahtuvien keikkojen hintoihin lisätään matkakulut ja hinta neuvotellaan erikseen.


Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
The Aftershaves