Tapahtumantekijät Oy

Tapahtumantekijät Oy on monipuolinen ja ketterä tapahtumatoimisto, joka on erikoistunut korkeatasoisten tapahtumien suunnitteluun ja tuottamiseen. Tuotamme virtuaalisia tapahtumia, livetapahtumia sekä niiden yhdistelmiä eli hybriditapahtumia.

Räätälöimme jokaisen tapahtuman asiakkaan toiveiden mukaisesti, aina tapahtuman tavoitteiden ja kohderyhmän mukaan. Suunnittelemme, tuotamme ja ohjaamme hyvin muotoiltuja ja tuloksellisia tapahtumia niin livenä kuin verkossa. Tapahtumia, jotka koskettavat, puhuttavat, aktivoivat ja saavat aikaan tavoiteltuja muutoksia.

Tyypillisiä toteuttamiamme tapahtumia ovat erilaiset seminaarit, kongressit, henkilöstötilaisuudet, lanseeraukset, avajaiset, vuosijuhlat ja kiertueet. Meillä on vahva osaaminen myös virtuaalisissa tapahtumissa ja hybriditapahtumissa.

Luotettavuutemme rakentuu kolmesta raaka-aineesta:
  1. Asiakasymmärrys – Asiakassuhteemme ovat poikkeuksellisen pitkiä, jopa vuosikymmenien pituisia. Suhtaudumme asiakkaisiimme kuin läheiseen ystävään – ymmärrys, kunnioitus, rakkaus ja luottamus näkyvät kaikissa valinnoissamme.
  2. Tulokset – Olemme kansainvälisesti palkittu tapahtumatoimisto. Lukuisien kilpailujen juryt ovat arvioineet, että saavuttamamme tulokset ovat poikkeuksellisen kovia. Samalla asenteella toteutamme jokaisen toimeksiannon.
  3. Kokemus – Olemme muotoilleet ihmisten välisiä kohtaamisia jo vuodesta 1992. Hallitsemme tapahtuma-alan ja markkinointiviestinnän työkalut ja lainalaisuudet, mutta pitkä kokemus nostaa katseemme kauemmas – kokemus tuo näkemystä.
Tapahtumatoimisto
TapahtumatuotantoYritystapahtumatHenkilöstötapahtumatAsiakastapahtumatMessutVirtuaalitapahtumatHybriditapahtumatLanseeraustilaisuudetVuosijuhlatKongressitSeminaarit
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen projekti räätälöidään asiakkaamme tarpeiden, tavoitteiden ja kohderyhmän pohjalta. Ota yhteyttä, niin teemme juuri sinulle sopivan tarjouksen.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Tapahtumantekijät Oy