Tankovaimot

Tankovaimot valaisee juhlasi näyttävillä tuli-, valo-, ja tanssiesityksillä!

Tankovaimot tuo tapahtumiin jännitystä, näyttävyyttä, wau-elämyksiä ja häikäisevää tanssia. Ryhmä on 2019 perustettu tanssi- ja akrobatiaduo, jonka esitykset eivät varmasti jätä ketään kylmäksi. Duolta sujuu erilaiset tanssilajit kuten tankotanssi, showtanssi, tuoliakrobatia tai vaikkapa twerk. Näyttävyyttä esityksiin tuo lisäämällä niihin led-valoja, polttavaa tulta tai huikeita ilma-akrobatia välineitä.

Esitykset räätälöidään aina tilaajan toiveiden mukaan, tai voit valita valmiin paketin omalla teemalla. Esimerkkiteemoina fantasia, joka sisältää siipien havinaa ja keijumaista liikettä, tai mystiikka, joka vie esityksen synkkään seikkailuun eeppisellä musiikilla ja jännittävillä asuilla.

Tanssiduolta löytyy asusteita ja musiikkia lukemattomista takataskuista. Näin he varmistavat, että tilaaja saa varmasti ikimuistoisen ja yksilöllisen esityksen.

Molemmat esiintyjät ovat tanssin pitkänlinjan ammattilaisia ja kokemusta löytyy erilaista kokoonpanoista jo 10 vuoden ajalta. Kummatkin toimivat myös sekä tanssin, että ilma-akrobatian ohjaajina omilla studioillaan. Tankovaimoja yhdistää intohimo liikkeeseen, taiteeseen, sekä esiintymiseen.

Toivottavasti saamme tulla valaisemaan myös teidän juhlat!

Instagram: @tankovaimot
Facebook: Tankovaimot
Tanssiryhmä
TankotanssiShowtanssiAkrobatiaTuoliakrobatiaIlma-akrobatiaTwerkTuliesityksetValoesitykset
Sijainti:
Kangasala
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Esityksen hinta alkaen 600-2000€ riippuen esityksen kestosta ja etäisyydestä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Johanna Miettinen
Tankovaimot