Taikuri Toomas Pitkänen

Toomas Pitkänen - Riemua ja Maagista Tunnelmaa

Etsitkö ohjelmaa, joka varmasti lumoaa yleisösi ja jättää unohtumattoman vaikutuksen? Toomas Pitkänen on juuri se joka voi tehdä juhlastasi ikimuistoisen. Hänen ammattitaitonsa ja energiansa takaavat, että tilaisuutesi täyttyy riemusta ja maagisesta tunnelmasta.

Toomas on omistautunut hyvän fiiliksen maksimointiin, ja tämä heijastuu hänen esityksiinsä. Hänen energinen ja nauruhermoja hivelevä taikashow kruunaa varmasti tapahtumasi. Ohjelmanumerot istuvat täydellisesti kaikenlaisiin tilaisuuksiin ja ympäristöihin, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus tai yksityisjuhla.

Toomas ei ole vain taikuri lavalla, vaan hän ottaa myös henkilökohtaisesti kontaktia vieraidesi kanssa. Hän kutsuu heitä mukaan estradille ja loihtii heidän kanssaan säväyttäviä taikuuksia. Toomas valitsee esitykseensä vain parhaat tempunsa, joilla hän on hämmästyttänyt tuhansia ihmisiä ympäri Eurooppaa ja Aasiaa lähes 15 vuoden ajan.

Taikuus Toomaksen käsissä ei ole pelkästään lavalla tapahtuvaa taikuutta. Hän jalkautuu vieraidesi pariin, luo henkilökohtaisia elämyksiä ja kohottaa tunnelman kihelmöivän jännittyneeksi. Toomas Pitkänen tuo mukanaan suunnattomasti positiivista energiaa, ja yhdistettynä hänen SM-palkittuihin temppuihinsa, se luo kokemuksia, jotka saavat vieraasi uskomaan ihan oikeaan taikuuteen.

Voit valita Toomaksen kierteleväksi lähitaikuuriksi joko omana ohjelmanumeronaan tai osana yhteistä spektaakkelia. Hänen läsnäolonsa tekee tilaisuudestasi ainutlaatuisen ja unohtumattoman.

Kun haluat varmistaa, että tilaisuutesi täyttyy hymyistä ja hämmästyksestä, ota yhteyttä Toomas Pitkäseen. Hän on taikuri, joka tekee taikuudesta elämyksen, joka jää sydämiin pitkäksi aikaa.

Voit kurkata lisää Toomaksesta hänen verkkosivuiltaan: www.toomaspitkanen.fi
Taikuri
TaikuriLähitaikuusMentalismiYritystapahtumatYksityistilaisuudet
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Jokainen keikka on omanlainen kokonaisuus, joten hinnoittelukin on yksilöllinen. Ota yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestanne!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Toomas Pitkänen
Taikuri Toomas Pitkänen