Taikuri Tapio Salomaa

Suomalaisen taikuuden kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Tapio Salomaa tarjoaa yli 20 vuoden ammattitaidolla unohtumattomia taikuriesityksiä erilaisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin ympäri Suomen. Salomaa on kruunattu moninkertaiseksi taikuuden SM-kilpailuiden mitalistiksi, ja hänen esiintymistyylinsä on saanut kiitosta niin visuaalisuudesta kuin taitavasti esitetyistä hämmästyttävistä taikatempuista.

Estradilla Tapio Salomaa lumoaa yleisönsä visuaalisilla temppuilla, joihin liittyy hulvattomia tarinoita ja viihdyttäviä hetkiä. Taikuri käyttää esityksissään tuttuja esineitä, kuten sanomalehtiä, pulloja, sateenvarjoa, silinterihattua, suuria pelikortteja ja värikkäitä huiveja, luoden näin kiehtovan kokemuksen katsojilleen. Hänen esittämänsä narutemput ovat alansa huippua. Myös mentalismi on osa hänen monipuolista repertuaariaan.

Tapio Salomaa kietoo katsojat otteeseensa ja pääsevätpä onnekkaimmat yleisön joukosta estradille avustustehtäviin. Ammattitaikurina vuodesta 1996 lähtien Salomaa on kartuttanut kokemustaan myös televisiossa, esiintyen muun muassa Älä katso -ohjelmassa ja Talent Suomi -kilpailussa, viimeksi vuonna 2020.

Yhdistelmätaikuus on suosittu kokonaisuus, jossa näyttämöesityksen jälkeen mestaritaikuri kiertää taikoen yleisön tai vieraiden joukossa. Tässä kokonaisuudessa hän yhdistää lähitaikuuden ja estraditaikuuden, tarjoten katsojille mahdollisuuden nauttia taikuudesta myös lähietäisyydeltä. Yhdistelmätaikuus toimii loistavasti niin yritysjuhlissa kuin syntymäpäivä- ja hääjuhlissakin.

Salomaan ainutlaatuinen esitystyyli ja monipuolisuus tekevät hänestä täydellisen valinnan juuri sinun tapahtumaasi, olipa kyseessä sitten yritystilaisuus, juhlapäivä tai mikä tahansa tilaisuus, joka kaipaa hyppysellisen taikuutta.


Tapio Salomaan eri ohjelmat:
1. Yhdistelmätaikuus (l. estradishow & lähitaikuutta), kesto noin 30 min ja esim. 1 tunti.
2. Pelkästään estradishow, kesto 30-35 min.
3. Pelkästään lähitaikuutta, kesto 45 min - 2 h (kesto sopimuksen mukaan).
Taikuri
EstraditaikuusLähitaikuusYhdistelmätaikuusYksityistilaisuudetYritystapahtumat
Sijainti:
Kuopio
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnat alkaen: yrityksille 600€ ja perhejuhliin 480€ (+matkakorvaukset)

Kysy tarjous ja suunnitellaan sopiva esityskokonaisuus juuri teille.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Tapio Salomaa
Taikuri Tapio Salomaa