Taikuri Mika Värtö

Taikuri Mika Värtö on palkittu taikuri yksityis- ja yritystilaisuuksiin!

Mikalle, ravintolataikuuden SM-mitalistille, suurin palkinto on saada ihmiset uskomaan taikuuteen edes pienen hetken. Hänen esiintyminensä on rentoa, ja hän pyrkii siihen, että kaikilla on mukava olla.

Buukkaa taikuri esiintymään juhliisi, häihisi, pikkujouluihisi, yritystapahtumaasi tai ihan mihin tilaisuuteen tai hetkeen vain!

Olethan yhteydessä, ja kerro juuri teidän toiveista! Mikan esitykset on muokattavissa tilaisuuden luonteen mukaan, ja hän tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun!

Vuoden 2023 asiakastyytyväisyyskyselyn tulokset puhukoon puolestaan:

  • Asiakastyytyväisyys oli 9,7 (asteikolla 1-10) ✨
  • 100% suosittelisi palveluja 💯
  • 78% koki, että taikuus ylitti odotukset
  • 22% koki, että taikuus vastasi odotuksia
  • KUKAAN ei kokenut, että esitys alitti odotukset.

LUE ALTA ASIAKKAIDEN PALAUTTEITA:

"Mikan show oli mahtava! Sopiva yhdistelmä käsittämättömiä taikatemppuja, sekä humoristisia osioita. Välillä tuntui katsovan onnistunutta stand uppia, kunnes taas loppuratkaisu sai ihmettelemään ällistyneenä taikatemppua. Koko juhlaväki nautti Mikan esityksestä valtavasti! Lavashown lisäksi pakettiin kuului, kuin kirsikkana kakun päällä, tunnin kiertely juhlaväen keskuudessa. Suosittelen vahvasti."

"Esiintyminen oli hyvää ja sopivasti huumorilla höystetty. Vieraiden reaktioista näin että moni oli ällikällä lyöty. Kaikki palaute oli positiivista."

"6/5. Mika oli esiintymässä firman pikkujouluissa. Loistavaa lähitaikuutta ja hauska esiintyjä, suosittelen"

"Vieraat olivat ihan messissä ja saatiin paljon hyvää palautetta vierailta :) Mika on luontainen esiintyjä ja sai koko yleisön nauramaan. Temput ovat todella hyviä!"

"Erittäin hyvä esitys. Myös jälkikäteen on hämmästelty temppuja porukalla. Sopivasti huumoria ja rento tunnelma. Kiitos erinomaisesta esityksestä."

"Yleisö oli todella vaikuttunut esityksestä ja lähitaikuudesta. Palaute oli 6/5!"

"Lähitaikuus oli todella onnistunutta. Mika on karismaattinen esiintyjä!"

"Todella ammattitaitoinen ja hauska taikuri, joka saa vieraat innostumaan!"

"Mikan esitys oli todella huippu luokkaa. Mikan temput olivat samanaikaisesti taianomaisia, viihdyttäviä ja oivaltavia, mikä piti yleisön mielenkiinnon yllä esityksen alusta loppuun. Esiintyjänä Mika oli todella luonteva, mikä mahdollisti sen että hän pystyi käymään luontevaa vuoropuhelua yleisön kanssa. Tämän lisäksi, Mikan kanssa oli todella mukava ja helppo tehdä töitä. Näiden perustelujen pohjalta voin todeta, että Mika on todella ammattitaitoinen esiintyjä ja voin lämpimästi suositella häntä esiintyjäksi vastaaviin tapahtumiin."
Taikuri-Mentalisti
LähitaikuusKiertelevä lähitaikuusEtätaikashowLavataikuusYritystilaisuudetYksityistilaisuudetHäätRavintolataikuuden SM-mitalisti
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Lähtöhinta show:lle 500 €.

Mikan ohjelmiston näet alla:

Lähitaikuus
  • Tapahtuu yleisön silmien edessä, jopa heidän omissa käsissä. Lähitaikuusesitykset soveltuvat parhaiten pienemmälle yleisölle, maksimissaan 30 henkilölle kerrallaan. Esityksen kesto voidaan räätälöidä toiveiden mukaan. Tyypillisesti sopiva kesto on noin 30 minuuttia.

Kiertelevä lähitaikuus
  • Loistava vaihtoehto tilaisuuksiin, joissa on paljon vieraita. Taikuri kiertelee vieraiden joukossa ja hämmästyttää heitä yksi seurue tai pöytä kerrallaan.

Lavataikuus
  • Yleisön ei tarvitse istua lavan vieressä, vaan taikuudesta ja mentalismista voi nauttia hieman kauempaakin. Esitys on yleisöä osallistava, ja halukkaat pääsevätkin lavalle auttamaan taianomaisten hetkien luomisessa. Show:n kesto on noin 30 minuuttia.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Mika Värtö
Taikuri Mika Värtö