Taikuri & Mentalisti Miika Korkatti

Taikuri & Mentalisti Miika Korkatti on 29-vuotias tamperelainen kaksinkertainen ravintolataikuuden Suomen mestari (2017, 2019). Hän lukeutuu valtakunnan kysytyimpien ammattitaikureiden joukkoon!

Miikan ohjelmistosta paistaa läpi suuri intohimo taikuutta ja sen esittämistä kohtaan. Hyvä taikuri luokin huippuviihdettä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Korkatti toteuttaa erilaisia esityksiä esim. yritystapahtumiin, pikkujouluihin, synttäreille, häihin kuin myös etätilaisuuksiin.

Taikurin onnistunut esitys välittää kokemuksen, jota yleisö ei voi saada muualta. Tämä ainutlaatuinen kokemus syntyy taikuuden mystisyydestä, jonkin näennäisesti mahdottoman asian todistamisesta.

Asiakaspalautteen perusteella Korkatti on tilannetajuinen, sanavalmis, hauska, vanigtseva ja miellyttävä esiintyjä. Hänen ammattitaitoaan ovat todistaneet niin artistit, yritykset, kollegat kuin vaikkapa nuorisoleirin osallistujat.

Hyvin suunniteltu tapahtuma tai tilaisuus jättää pysvän jäljen!
Mentalisti
TaikuriMentalistiYritystapahtumatYksityistilaisuudet
Sijainti:
Tampere
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Varaa aidosti mielenkiintoinen ohjelmanumero, jota vieraat eivät ole aiemmin nähneet tai kokeneet. Kaikki Korkatin ohjelmistot ovat suunnattu varttuneemmalle yleisölle, vähintään 15-vuotta täyttäneille.

Ohjelmistot:
  • Yritystapahtumat
  • Pikkujoulut
  • Häät
  • Syntymäpäivä
  • Etäkeikat

Pyydä tarjous juuri teidän juhlaan!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Miika Korkatti
Taikuri & Mentalisti Miika Korkatti