Taikuri Luttinen

Suomalaisista taikureista puhuttaessa monelle tulee varmasti ensimmäisten joukossa mieleen Taikuri Luttinen alias Luikuri Tattinen. Moni yhdistää Luttisen vieläkin pelkästään lapsille suunnattuun taikuuteen, mutta totuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Hän on voittanut Suomessa lähes kaikki mahdolliset taikuripalkinnot ja on yksi arvostetuimmista tekijöistä alan yhteisön parissa. Luttisen palkintokaapista löytyy Suomen mestaruuksien lisäksi kollegojen ja yhteisöjen myöntämiä arvonimiä kuten Viihdetaiteen mestari (Esiintyvät taiteilijat ry), Vuoden Taikuri (Suomen Taikapiiri), Humorinääri (Viihdetaikurit ry) sekä Kaupungin paras taikuri (City-lehti)

Taikuri Luttisen esityksissä välittyy luontainen karisma, pitkän uran tuoman kokemus ja monipuolinen muuntautumiskyky. Luttinen heittäytyy tilanteeseen aina täysillä. Parhaimmillaan livenä!


Julkisten esiintymisten lisäksi Jarmo vierailee mielellään myös yksityisissä juhlissa, kuten syntymäpäivät, häät, valmistujaiset ja polttarit. Pyydä rohkeasti tarjousta jos kaipaat tilaisuuteesi mieleen jäävää ja takuulla viihdyttävää ohjelmaa.
Taikuri
LavataikuusTaikashowLähitaikuusYksityistilaisuudetYritystapahtumat
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Ota yhteyttä ja kysy tarjous!
Löydämme varmasti tilaisuuteenne sopivan vaihtoehdon monipuolisesta tarjonnasta.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot (10.6.2024) ja
tietosuojalausekkeen (17.2.2021).
Taikuri Luttinen
Taikuri Luttinen