Taikuri Lauri Tuhkanen

Lauri Tuhkanen on viihdyttävä taikuri ja sirkustaiteilija. Hänen erityisosaamistaan ovat taikatemput, jongleeraus ja pariakrobatia. Lisäksi hänen ohjelmistoonsa kuuluu näyttävä illuusioshow!

Lauri kiinnostui taikuudesta jo pikkupoikana nähtyään televisiosta taikuri Luttisen ja Simo Aallon esityksiä. Myöhemmin koulun reissulla paikalliseen kirjastoon löytyi ensimmäinen taikurikirja. Ikää oli silloin vasta seitsemän vuotta. Sittemmin Lauri kiinnostui sirkuksesta ja esittävistä taiteista laaja-alaisemmin.

Nykyään 29-vuotiaana hänellä on yli 15 vuoden kokemus keikkailusta taikurina sekä kokemusta muunlaisista esittävän taiteen projekteista. Tärkeintä Laurille on kuitenkin aina esityksen taianomaisuus, olkoon kyseessä teatteri-, sirkus-, tai taikuriesitys.

Lauri valmistui Turun Taideakatemian sirkuslinjalta vuonna 2016 ja on toiminut siitä lähtien ammattitaikurina. Hän asuu Turussa, mutta esiintymisiä toteuttaa koko Suomen alueella.

Taikurin esitykset sopivat loistavasti niin pieniin kuin suuriinkin tapahtumiin, aina synttäreistä yritysten pikkujouluihin. Kurkkaa alta tarkempi ohjelmisto ja laita viestiä! Suunnittellaan juuri teidän tilaisuuteen sopiva kokonaisuus.
Taikuri
TaikuriJonglööriAkrobatiaSirkustaideYritystapahtumatYksityistilaisuudet
Sijainti:
Turku
Toiminta-alue:
Koko Suomi
Hinnoittelusta sovitaan kokonaisuuden mukaan. Eri esityksiä on mahdollista myös yhdistellä isommaksi kokonaisuudeksi, kysy lisää!

Lähitaikuus
Lähitaikuus on muutamien ihmisten viihdyttämistä kerrallaan esimerkiksi pöydästä pöytään kierrellen. Taikurien ammattislangilla lähitaikuutta kutsutaan termillä close-up.

Lähitaikuuden hienouteen kuuluu, että jokainen katsoja voidaan ottaa henkilökohtaisesti mukaan esitykseen ja katsojat näkevät aivan lähietäisyydeltä kaikki ihmeet. Videotrikkejä tai salaisia avustajia on turha syyttää! Tähän ohjelma muotoon ei liity vaatimuksia esiintymistilan tai äänentoiston suhteen. Esityksen kesto on 30 min – 3 h riippuen sopimuksesta ja yleisön määrästä.

Stand-up taikuus
Laurin noin puolentunnin viihdyttävä soolo, jossa yhdistyy taikuus, jonglööraus ja komiikka. Tämän esityksen hyviin puoliin kuuluu, ettei esiintymistilalle ole suurempia vaatimuksia ja silti jopa yli sadan henkilön viihdyttäminen yhtä aikaa onnistuu.

Vai kiinnostaisiko illuusioshow, mutta esiintymispaikka ei anna siihen mahdollisuuksia? Hyvä vaihtoehto on stand up -taikashow, jonka päätteeksi esitetään tilaan mahtuvia otteita illuusioshow’sta. Esimerkiksi esityksen loppuhuipennukseksi Lauri voi ilmestyttää naisen ja siirtyä pariakrobatian maailmaan.

Pariakrobatia
Pariakrobatia on hyvä vaihtoehto, kun haluat lyhyen, mutta näyttävän ohjelmanumeron. Esityksen kesto on n. 5 min ja tilan minimivaatimus on vähintään 5 metriä korkeutta.

Pariakrobatiassa nimensä mukaisesti kaksi henkilöä tekevät yhdessä akrobaattisia temppuja. Sen näyttävyys ja hienous perustuu juuri kahden ihmisen yhteistyöhön ja toisaalta onhan voltti hienomman näköinen mitä korkeammalla se tapahtuu! Kaikista suosituin kokonaisuus on ollut Illuusioshow, joka huipentuu pariakrobatiaan. Tällöin esityksen kesto voi olla 15-30 min.

Illuusioshow
Lumoava yhdistelmä akrobatiaa, illuusioita, jongleerausta ja taikuutta. Vaikeat temput yhdistyvät mahdottomilta tuntuviin tapahtumiin tyylikkäästi esitettyinä, tilaisuuden luonteesta riippuen joko kahden, kolmen tai jopa neljän esiintyjän voimin. Illuusioshow vaatii paljon lavalta ja koska jokainen esiintymislava on erilainen, ei kaikkia numeroita välttämättä pystytä esittämään. Ota yhteyttä, niin katsotaan millainen show saadaa aikaiseksi tilaisuuteenne!

Show’n kesto n. 25 min tai sopimuksen mukaan. Pyydettäessä illuusioshow:ssa voi olla muitakin esiintyviä taiteilijoita. Esitystilan vaatimukset: 4m x 4m x 4m ja äänentoisto (pienemmissä tiloissa on mahdollisuus esittää stand up -taikuutta ja tilaan mahtuvia otteita illuusioshow’sta).

Hyväksi todettu ohjemakokonaisuus on näyttämöesityksen ja lähitaikuuden yhdistelmä. Tällöin juhlavieraat näkevät yhteisen shown sekä pääsevät henkilökohtaisesti kokemaan taikuudet aivan lähietäisyydeltä.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Lauri Tuhkanen