Studio Linjat

Studio Linjat tarjoaa videopalvelut avaimet käteen -periaatteella. Erityisosaamistamme ovat suorat lähetykset, webinaarit, koulutukset sekä videotuotannot.

Suorat lähetykset

Järjestä suora lähetys teknisesti hyvin varustelluissa studioissamme Helsingin Kalliossa. Laadukkaat tekniset puitteet ja palveluhenkinen tiimimme pitävät huolta siitä, että lähetyksenne toteutuu vaivattomasti.
Studiotilamme taipuvat niin puheenvuorojen pitämiseen kuin paneelikeskusteluihinkin. Diojen esittäminen puheen ohessa on mahdollista ja lähetykseen voidaan myös liittää etukäteen kuvattuja inserttejä. Etäpuhujien ottaminen osaksi lähetystä onnistuu helposti.

Studiot

Studio 1

• Koko 73 m²
• Neljän kameran monikameratuotanto, kaksi työntekijää
• Sopii esimerkiksi isoihin verkkotapahtumiin
• Mahdollistaa jopa kuuden hengen paneelikeskustelun
• Green screen -tausta puhujalle lisäpalveluna

Studio 2

• Koko 30 m²
• Kahden kameran tuotannot, yksi työntekijä
• Sopii esimerkiksi webinaareihin ja verkkokoulutuksiin
• Mahdollistaa kahden henkilön samanaikaisen esiintymisen
• Green screen -tausta

Videotuotannot

Toteutamme videotuotannot erilaisiin tarpeisiin joko studiollamme tai asiakkaan toivomassa kohteessa pääkaupunkiseudulla. Meiltä löytyy osaamista esimerkiksi asiantuntijahaastatteluista, koulutuksista ja organisaation tai palvelun esittelystä. Teemme myös inserttejä verkkolähetyksiin. Laadukkaalla tekniikalla varustelluissa studioissamme onnistuu niin teleprompterin käyttö puhujan tukena kuin Green Screen -kuvauksetkin. Green Screen -tekniikan avulla kuvattu kohde saadaan liitettyä haluttuun taustaan, kuten valmiiseen videomateriaaliin.

Podcastit

Podcast-palveluumme kuuluu äänitys joko paikan päällä studiossa tai etänä, sekä sisällön editointi asiakkaan toiveiden mukaisesti. Lisäksi tarjoamme apua valmiin podcastin julkaisussa sekä muissa teknisiin ratkaisuihin liittyvissä kysymyksissä.

Hybriditapahtuma Kuntatalolla

Avullamme järjestät toimivan hybriditapahtuman, joka voi koostua useasta yhtäaikaisesta suorasta lähetyksestä. Katsojat ovat striimien äärellä, puhujat Kuntatalolla tai etänä. Kuntatalolla on tapahtuman järjestämiseen tarvittavat laadukkaat kokoustilat sekä striimaus- ja ravintolapalvelut. Paikan päälle on helppo tulla.
Striimauspalvelu
VideokuvausVideotuotannotPodcastitStudiotVerkkotapahtumatPaneelikeskustelutWebinaaritHybriditapahtumatSuorat lähetyksetKoulutuksetStriimaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Jokainen tuotanto kootaan osasista vastaamaan asiakkaan tarpeita, joten pyydäthän tarjousta!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Janne Aulavuori
Kunta.tv / Studio Linjat