Soria Duo & Band

Tilaa upea kahden muusikon duo tai viihdyttävä bändi hoitamaan musiikkipuoli tapahtumaasi!

Tältä monipuoliselta duolta ja bändiltä onnistuu soittaa musiikkia genrerajoja ylittäen. Tarvitsit sitten intiimin kamarimusiikkikokoopanon, kokonaisen viihdeorkesterin tai rytmikkään tanssi- ja bileorkesterin - on Soria oikea valinta!

Duon takaa löydät Annin (laulu ja viulu) sekä Jyrkin (piano ja urut). Molemmat ovat valmistuneet Sibelius-Akatemiasta monipuolisiksi muusikoiksi ja tehneet jo vuosien ajan työtä musiikin ammattilaisina.

Soria Bandin kokoonpanoon kuuluu laulajan ja pianistin lisäksi kitaristi, basisti ja rumpali. Soria Band on varma valinta tilaisuuksiin, joissa tarvitset ison bändin soundia ja tunnelmaa. Kokeneet ja ammattitaitoiset muusikot huolehtivat juhlasi musiikista ja tunnelmasta alusta loppuun saakka.

Sorian laaja-alainen osaaminen perustuukin musiikilliseen avarakatseisuuteen, ennakkoluulottomaan asenteeseen vastata musiikillisiin haasteisiin tyylilajeista riippumatta sekä vankkumattomaan tyylitajuun mitä tulee kappalevalintoihin ja musiikillisiin toteutuksiin erilaisissa tilaisuuksissa.

Soria räätälöi musiikin aina toiveesi mukaan, ja tarvittaessa voit tilata juhlaasi myös pelkän laulajan, viulistin, pianistin tai urkurin.

Ota yhteyttä ja varaa tapahtumaasi Soria, joka hoitaa homman vankalla ammattitaidolla ja rohkealla otteella!

Käy kurkkaamassa lisää Soria Duo & Band:istä heidän verkkosivuiltaan: https://www.soria.fi/ tai Facebookista: https://www.facebook.com/soriaduo
Duo & Band
RockPopSuomi-popPerinteinen tanssimusiikkiLatinFunkRhythm 'n’ bluesSoul
Toiminta-alue:
Hämeenlinnan alue, Helsingin alue, Jyväskylän alue, Lahden alue, Lappeenrannan alue, Porin alue, Porvoon alue, Tampereen alue, Turun alue
Keikat hinnoitellaan tapahtumakohtaisesti – ota siis yhteyttä ja kerro lisää juuri teidän tarpeista niin saat paluupostina teille räätälöidyn tarjouksen!

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Soria Duo & Band