Sini Suomi Photography

Olen Sini Suomi, helsinkiläinen freelance -valokuvaaja. Olen kuvannut siitä lähtien, kun sain isältäni ensimmäisen kamerani 8 -vuotiaana, ja vuodesta 2016 lähtien olen toiminut yrittäjänä valokuvauksen parissa. Valokuvaajan tutkinto (KUI) minulla on Visuaaliviestinnän Instituutista, Tampereelta.

Toteutan persoonalliset henkilökuvat, tapahtuma- tai promokuvat nopeallakin aikataululla. Yrityksille tarjoan ammattimaisia kuvauspalveluja miljöössä, tiloissanne tai studiolla. Jätä siis kuvaaminen ammattilaisen huoleksi, jolloin voit keskittyä rauhassa muihin asioihin tai vaikka tapahtumastanne nauttimiseen!

Kuvaamisessa pidän sekä mielenkiintoisten hetkien tallentamisesta kuin tunnelmien ja konseptien rakentamisestakin. Vahvuuteni onkin juuri tunnelmien luomisessa kuvallisin ja valollisin keinoin.

Näen kuvaamisen yhtenä ilmaisun välineenä, ja kuvissani onkin yleensä nähtävissä oma kädenjälkeni. Valaisun ammattilaisena voimme toki kuitenkin luoda esimerkiksi yritykseesi tai tapahtumaasi sopivan ilmeen.

Kerro lisää toiveistasi kuvaukselle ja jutellaan lisää miten saamme nämä toiveet toteutettua!
Tapahtumakuvaaja
TapahtumakuvausHääkuvausYrityskuvausHenkilökuvausPromo- ja kuvituskuvausDokumentaarinen kuvaus
Sijainti:
Helsinki
Toiminta-alue:
Helsingin alue
Alla tietoja hinnoitteluista ja palveluista. Eikö löytynyt juuri sitä pakettia mitä etsit? Laita viestiä ja kerro lisää toiveistasi, niin suunnitellaan sopiva kokonaisuus!

Tapahtumakuvaus – Alkaen 335€
Kaipaatko kuvaaja keikallesi, festareille tai yksityistapahtumaan? Jätä kuvaaminen ammattilaisen huoleksi, niin tiedät saavasi tapahtumastasi laadukkaita kuvia voiden itse rentoutua. Keikka – ja festarikuvauksessa toimitamme tarvittaessa kuvia jo tapahtuman aikana someen.

  • Kuvausaika on 4 tuntia. Ylimenevät tunnit ovat 50€/h.

Henkilökuvaus — Alkaen 105€
Henkilökuvia esimerkiksi nettisivuillesi, muistoksi tärkeästä päivästä tai esimerkiksi työnhakua tai promomateriaalia varten. Henkilökuvia teen niin yrityksille, artisteille kuin yksityishenkilöillekin ja se on myös suurin intohimoni.

Ihmisten kuvaaminen on yhtä aikaa sekä hauskaa että haastavaa. Henkilökuvissa on tärkeää vangita oikea hetki ja luoda oikea tunnelma valokuvallisin keinoin. Pyrin tuomaan henkilökuvissa aina jokaisen parhaan puolen esille. Toteutan kuvasi studiossa tai miljöössä.

  • CV- tai profiilikuva, perusportretti 105€ (yksinkertainen valaisu, studiossa tai miljöössä)
  • Muotokuvaus 145€ (sis. suunnittelun, kuvaus, 5 valittua kuvaa ja jälkikäsittelyn.)
  • Hää- tai kihlajaiskuvat 225€ (sis. suunnittelun, kuvauksen, 5 valittua kuvaa ja jälkikäsittelyn. Lisäkuvat 10€/kpl)

Yrityksille
Tarvitsetko mainoskuvaa, kuvaa henkilöstöstäsi tai vaikka fiiliskuvaa brändisi tueksi nettiin, someen tai printtikäyttöön?

Hyvä ja omaperäinen valokuva pysäyttää ja vangitsee katsojan viipymään pidempään sivustollasi. Hyvä valokuva viestii laadusta, ja sinun on helppo viestiä haluamaasi brändiä asiakkaalle. Yrittäjänä voit tarvita kuvia tilastasi, tuotteista, tapahtumasta tai henkilöstöstä.

Kuvaaminen onnistuu yrityksesi tiloissa, studiossamme tai miljöössä tarpeen mukaan. Hinnoitteluni sisältää aina kuvaamisen kokonaisuudessaan, matkat (max 30km) ja jälkikäsittelyn, jolloin saat tiedon hinnasta etukäteen, ja sinun on helpompi suunnitella yrityksesi taloutta. Kysy tarjous!

Promo- ja kuvituskuvaus – Alkaen 185€
Hyvät kuvat auttavat myös esiintyviä taiteilijoita keikkojen saannissa ja auttaa luomaan haluamaasi mielikuvaa itsestäsi esiintyjänä. Otamme persoonalliset promokuvat, jotka ideoimme mielellämme kanssasi.

Promokuvaukseen voi yhdistää myös keikkakuvauksen alennettuun hintaan, jolloin saat monipuolisen paketin kuvia käyttöösi! Pakettiin kuuluu suunnittelupalaveri, jossa ideoidaan visuaalinen tyyli, paikka ja mahdollinen rekvisiiitta.

Kyselyt ja varaukset

Tilaisuuden tiedot

Yhteystiedot

Lähettämällä kyselyn hyväksyt
käyttöehdot ja tietosuojalausekkeen.
Sini Suomi Photography